SOMMERUDSALG - SPAR OP TIL 50%
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

0-12 mdr.

Legetøj til de 0-årige 

Her finder du legetøj, som egner sig særligt godt til babyer. Rangler, hæklede dyr, bløde dukker, små musikinstrumenter og puttekasser er noget, der altid hitter ved de helt små.
 

Hvilket legetøj har babyer brug for?

Babyer har gennem deres første leverår brug for en del forskelligt legetøj, fordi de udvikler sig så meget i den allerførste periode. Børn under 1 år skal gerne have legetøj af forskellige materialer, som de kan udforske, mærke og smage på. Hos LykkeLeg synes vi, at babylegesagerne gerne må have så meget legeværdi, at de også er interessante, når baby bliver til tumling, så vi har valgt vores varer med tanke på, at legetøjet skal kunne bruges på nye måder hen ad vejen. Vi håber, at du kan følge vores idé, så du og dit barn får mest mulig glæde ud af jeres legetøjskøb hos os.

 

Hvilket legetøj er et must for babyen?

De allermindste babyer skal først og fremmest have legetøj, som de kan kigge på. Inden babyen kan styre sine bevægelser, vil legetøj som uroer, musikuroer, krammedyr og bamser være noget af det bedste legetøj, som man kan tilbyde. Kort efter vil den lille baby have brug for biderangler og rangler den kan gribe ud efter, fx et aktivitetsstativ med rangler og uroer, som både er sjove at se på og lytte til, og som babyen efterhånden kan række ud efter og få fat på med sine hænder. 

 

Hvad kan man give i gave til en nyfødt baby?

Til den nyfødte baby er der mange gode gaver, som vi kan anbefale. Fx vil det være rigtig fint at forære den lille nye baby et hæklet dyr eller bamse, en musikuro eller et aktivitetsstativ med tilbehør. Vi anbefaler også nogle af de skønne rangler i træ, som babyen snart vil få glæde af. Her kan du se vores konkrete gaveforslag til babydrenge og babypiger.

 

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud