SE AKTUELLE TILBUD - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

1-2 år

Legetøj til de 1-årige og de 2-årige

Her på siden finder du de legesager, der egner sig specielt godt til børn i alderen 1-2 år. Eksempler på godt legetøj til børn i 1-2 års aldreren er puttekasser, klodser, kludedukker, puslespil og musikinstrumenter.


Hvilket legetøj bruger man når man er 1-2 år gammel?

I denne alder begynder barnet at kunne gå omkring, og det vil være ivrigt efter at kopiere andre mennesker. Barnet vil have stor glæde af funktionslegetøj, og legetøjet skal helst være ligetil og give barnet mulighed for at bruge motorikken og hånd-øje-koordinering. 

 

Puttekasser og stablelegetøj til 1-2 årige

Når man er mellem 1 og 2 år vil man elske at lege med ting, der kan stables eller puttes. De mindste børn vil koncentrere sig rigtig meget for at stable ting. Det vil være en stor, men lærerig udfordring for barnet, og der er rigtig mange timers god leg i netop stablelegetøj og puttekasser. Ofte kan man finde netop stable- og puttelegetøj, der har mere end en funktion. Fx en brandbil med stabledele til, eller en Noah's Ark puttekasse, hvor man kan lege med dyrene, når man ikke lige vil putte dem gennem de rigtige huller.

 

Klodser og byggelegetøj til børn på 1-2 år

De 1-2 årige vil elske at lege med byggeklodser af træ, og allerhelst ud af fri fantasi. 

 

Musikinstrumenter til børn på 1 åg og 2 år

Rigtig mange børn får meget hurtigt en interesse for musik. Og selv de allermindste vil elske at få deres egne musikinstrumenter, så de selv kan frembringe rytmer og toner. Små trommer, rasleæg, klaverer, tamburiner og xylofoner - alt sammen intrumenter, som selv de mindste børn kan have stor glæde af. Ofte er musikintrumenterne, som man giver de mindste børn, noget legetøj som kan bruges gennem mange år, og som kan tages frem igen og igen. For børnene vil i mange år elske at give koncert med forskellige musikintrumenter. Derfor synes vi, at musikintrumenter til børn er en god investering på mange måder. Måske fanger barnet allerede fra en tidlig alder en interesse for et bestemt intrument, som det kan have glæde af resten af livet. Find musikintrumenter lige her.

Dukker og bamser

Ret tidligt vil de mindste børn have lyst til at passe dukker og bamser, som var det små børn. De efterligner deres forældre og andre voksne i legen med bamserne og dukkerne, og de kan derigennem skabe en god og lærerig rolleleg. Bamser og dukker kan også være gode følgesvende, som barnet kan have med sig, når det skal sove, når det skal ud i verden, og når det skal passes. Bamser og dukker har altid været et stort hit, og næsten alle børn vil elske at få en ny bamse eller dukke. Og der er altid plads til en mere ... se bamser og dukker lige her!

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud