KØB DIN JULEGAVE HER! Vi sender pakker alle hverdage!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

3-4 år

Legetøj til børn i alderen 3-4 år

Her finder du legetøj til børn i alderen 3-4 år. I 3-4 års alderen kan de fleste børn godt lide at lege rollelege. Legetøj som fx lægesæt, byggeklodser, dukker, værktøj, legemad, køkkenudstur og køretøjer er rigtig populært til denne aldersgruppe. Musikintrumenterne er også stadig rigtig spændende. Nedenfor finder du et udvalg af legetøj, der passer til børn på 3-4 år.


Hvad leger børn på 3-4 år med?

Når barnet bliver 3-4 år kopierer det for alvor de voksnes verden, og rollelege og iscenesættelser er ofte i fokus. Legetøjet må nu gerne være lidt mere kompliceret. Det er en god idé at købe legetøj til barnet, som kan indgå i en rolleleg: Det kan være dukker og dukketilbehør, byggeklodser, biler, redskaber/værktøj, lægesæt, køkkenudstyr, købmandsbutik og legemad.

 

Børn på 3-4 år elsker at lege med legemad og legekøkken

Legekøkkenet er ret tidligt et hit blandt børn, og når de bliver 3-4 år begynder børnene for alvor at kunne lege en rolleleg, hvor legetøjet indgår som krevisitter. Der bliver skabt en scene for situationer, som barnet kender fra sin hverdag. Ofte indgår dukker og bamser også i legen med legemad og legekøkken.

 

Lægesæt er et populært legetøj til børn på 3-4 år

I 3-4 års alderen har de fleste små børn prøvet at være ved lægen og tandlægen. Og netop denne situation elsker børnene et genskabe og kopiere. Derfor er lægesæt og tandlægesæt noget af det mest populære legetøj til både drenge og piger. Gennem legen med lægesættet bliver det måske også mere trygt at komme til lægen, når man derhjemme kan forberede sig ved at lege en leg, hvor bamsen skal undersøges af lægen, og måske endda have en vaccination. 

 

Dukker og bamser tilbørn på 3-4 år

Dukker og bamser har altid været populære for børn, og hvilket lille barn ønsker sig ikke én bamse mere? Dukkerne og bamserne bliver en hel lille familie, og de indgår i alverdens rollelege, hvor de får æresrollen som familiens barn, børn i børnehaven, barnet ved lægen, i restauranten og meget mere. Bamserne og dukkerne gennemgår alle de ting, som barnet selv oplever, og det er både rigtig hyggeligt og lærerigt for barnet al lege rollelegen med sine dukker og bamser. 

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud