SE AKTUELLE TILBUD - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

5-6 år

Legetøj til børn i alderen 5-6 år

Herunder finder du legetøj, der egner sig særligt godt til børn i alderen 5-6 år. Børn på 5 og 6 år begynder at interessere sig for naturen, konstruktion, tal og bogstaver. Rolleleg og iscenesættelse er stadig i højsædet. Legetøj, der egner sig godt til aldersgruppen 5-6 år, er f.eks. dukkehuse, påklædningsdukker, biler, legesæt med magneter, værktøj, læringslegetøj med tal og bogstaver.


Hvad leger børn på 5-6 år med?

Børn på 5-6 år leger rigtig fortsat rigtig gerne rollelege, og iscenesætter fortsat situationer fra hverdagen gennem legen. Men førskolebørnene begynder også helt naturligt at interessere sig mere for tal, bogstaver, konstruktion, natur mv., og derfor bliver en lang række legetøj nu interessant for de 5-6 årige.

Dukkehuse og påklædningsdukker til børn på 5-6 år

Rollelegen fortsætter, når barnet leger med fx dukkehuse og påkædningsdukker, men den bliver alligevel lidt mere avanceret, da der skal stilles op, konstrueres og arrangeres på et højere niveau. Mange børn, særligt piger, kan få timer til at gå med at klæde påklædningsdukkerne festligt og udførligt på, for blot at gøre det hele om igen. Det samme gælder legen med dukkehuset. Alt kan blive arrangeret i mindste detalje, sat fint op og gjort klar, og ofte vil rollelegen udspille sig midt i alt organiseringen.

Biler og garager for 5-6 årige

Også bilerne, køretøjerne, togbanerne, racerbanerne, garagerne osv. kan blive arrangeret af de 5-6 årige, mens rollelegen fortsat udspiller sig midt i det hele i en mere avanceret udgave end tidligere.

Læringslegetøj til de 5-6 årige

De 5-6 årige førskolebørn og skolebørn vil ofte være meget interesseret i læringslegetøj, hvor der indgår tal og bogstaver som fx. magnettavler, regnekort, spil med tal og lignende. Læringslegetøjet er en god måde at kombinere og forbinde legen med det ny skoleliv.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud