SE AKTUELLE TILBUD - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Bamser

Bamser

Herunder finder du et udvalg af hæklede dyr og bamser, tekstilbamser, bamser med musik og bamser på hjul. Alle børn elsker bamser, og tit kan de slet ikke få bamser nok. Bamser er så heldige, at de ofte bliver barnets bedste ven. Bamsen er rar at have ved sin side – både mens der leges, på farten og ved puttetid. Bamsen er ganske enkelt barnets bedste ven.


Hæklede dyr og bamser

De hæklede dyr og bamser er virkelig populære, og de passer både til de allermidste babyer, og til de større børn. De hæklede bamser er både søde og finurlige, og så er de fine og endda også praktiske. Tit kan de hæklede bamser godt tåle at blive vasket, hvilket er en stor fordel, når de er til et lille barn.

Musikbamser

Bamser med musik kan bruges mange steder. Når barnet ligger på legetæppet eller i kravlegården kan det være underholdende at kigge på en sød bamse, som samtidig spiller en melodi. Musikbamserne kan også under holde i autostolen eller på puslepladsen, eller de kan bruges til at skabe ro og god stemning i barnevognen eller i sengen.

Dyr og figurer

Børn elsker dyr og figurer, og det er altid dejligt at have en lille ven med på farten. Måske kan en hund på hjul gøre det ud for et lille kæledyr?

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud