ASI

Asi dukker

 

ASI dukker der ligner babyer

De søde livagtige dukker fra Asi ligner rigtige babyer. Mærket er spansk, og dukkerne er noget ganske særligt. De har personlighed og detaljer, som man ikke ser hos de fleste andre dukker. Dukkerne findes med både blød krop, så dukken føles lidt som en rigtig baby, eller med en hård krop, så den nemmere kan sidde op og så den eventuelt kan komme i bad - dukkerne fås også i flere størrelser. 


Mere om dukkerne fra Así

Virksomheden bag Asi-dukkerne er familiedrevet, og har produceret dukker helt tilbage til 1942. Virksomheden ligger vægt på at holde en god balance mellem tradition og fornyelse. For at sikre, at dukkerne passer tid tidens børn, hentes der løbende nye designere ind, der kan give inspiration til udviklingen. Hver dukkeserie har sit eget navn og tema. Nogle dukker er hårde, andre bløde, nogle sover, andre kan tåle at komme i bad, nogle er på størrelse med rigtige babyer, mens andre er lidt mindre. Og rigtig mange af dukkerne ligner rigtige babyer. Tøjet til dukkerne er også lavet med henblik på, at det skal ligne rigtigt babytøj. En dukke fra Asi kan virkelig leve op til sin rolle som baby. Og hvilken dukkemor, eller dukkefar, ville ikke elske at få en sød og yndig dukke, der ligner en rigtig baby?

Samlerdukker fra Así

Así har en kollektion af samlerdukker, som produceres i et begrænset antal. Hver model produceres som regel i 200 eksemplarer. Disse limited edition dukker minder i endnu højere grad om en rigtig baby, da de vejer mere, end en almindelig dukke. Samtidig er der kælet for detaljerne på samlerdukkerne, og der medfølger et certifikat, som bl.a. fortæller hvilkem model dukken er, og hvilket nummer dukken har i dukkerækken.

Samlerdukkerne fra Así er både for voksne dukkesamlere, men også for de større børn, der vil elske en naturtro dukke.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud