BEMÆRK - LykkeLeg holder sommerferie - pakker sendes d. 21/7
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

ASI

Asi dukker

 

ASI dukker der ligner babyer

De søde livagtige dukker fra Asi ligner rigtige babyer. Mærket er spansk, og dukkerne er noget ganske særligt. De har personlighed og detaljer, som man ikke ser hos de fleste andre dukker. Dukkerne findes med både blød krop, så dukken føles lidt som en rigtig baby, eller med en hård krop, så den nemmere kan sidde op og så den eventuelt kan komme i bad - dukkerne fås også i flere størrelser. 

Dukkerne Maria og Pablo passer til sut og sutteflaske.


Mere om dukkerne fra Así

Virksomheden bag Asi-dukkerne er familiedrevet, og har produceret dukker helt tilbage til 1942. Virksomheden ligger vægt på at holde en god balance mellem tradition og fornyelse. For at sikre, at dukkerne passer tid tidens børn, hentes der løbende nye designere ind, der kan give inspiration til udviklingen. Hver dukkeserie har sit eget navn og tema. Nogle dukker er hårde, andre bløde, nogle sover, andre kan tåle at komme i bad, nogle er på størrelse med rigtige babyer, mens andre er lidt mindre. Og rigtig mange af dukkerne ligner rigtige babyer. Tøjet til dukkerne er også lavet med henblik på, at det skal ligne rigtigt babytøj. En dukke fra Asi kan virkelig leve op til sin rolle som baby. Og hvilken dukkemor, eller dukkefar, ville ikke elske at få en sød og yndig dukke, der ligner en rigtig baby?

 

Dukke der kan bruge sut

Du kan tilkøbe både sut og sutteflaske til Así-dukkerne. Begge dele fås i både lyseblå og lyserød. Til en del af dukkerne følger der også en sut eller sutteflaske med. Dukkerne Maria og Pablo kan bruge sut og sutteflaske, så de sidder fast i munden. De resterende dukker kan ikke have sut og sutteflaske siddende i munden, men man kan selvfølgelig stadig lege med både sut og flaske sammen med de dukker alligevel. Hvis man gerne vil have en dukke, der kan bruge sut eller sutteflaske, vil det være bedst at vælge en Maria-dukke eller Pablo-dukke. De to dukker måler 43 cm og har krop af vinyl.

 

Skal man vælge en dukke med hård krop eller en dukke med blød krop?

Ofte har man et ønske om, at dukken skal have enten hård eller blød krop. Nogle gange er man i tvivl, for både dukker med hård og blød krop har store fordele. Dukker med hård krop har den fordel, at de nemt kan sidde op. De er nemme at håndtere, fordi de er nemme at sætte i en ønsket position. De er også nemme at rengøre. Así laver dukker med hård krop, og bl.a. har dukkerne Maria og Pablo hård krop. Find dukker med hård krop her.

Dukker med blød krop har til gengæld den fordel, at de er mere livagtige, fordi de netop er bløde og har mere runde bevægelse, når man giver dem tøj på og passer dem. De er nemme at putte ned i en dukkevogn, og det kan være nemmere at få bøjet deres ben og arme. Asi laver også dukker med blød krop, og især de store babydukker Leo og Leonora er meget populære dukker med blød krop. Hvis man ønsker en mindre dukke med blød krop, er Koke-dukken også et rigtig godt valg. Find dukker med blød krop her.

 

Samlerdukker fra Así

Así har en kollektion af samlerdukker, som produceres i et begrænset antal. Hver model produceres som regel i 200 eksemplarer. Disse limited edition dukker minder i endnu højere grad om en rigtig baby, da de vejer mere, end en almindelig dukke. Samtidig er der kælet for detaljerne på samlerdukkerne, og der medfølger et certifikat, som bl.a. fortæller hvilkem model dukken er, og hvilket nummer dukken har i dukkerækken.

Samlerdukkerne fra Así er både for voksne dukkesamlere, men også for de større børn, der vil elske en naturtro dukke.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud