SE AKTUELLE TILBUD - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Babydukker

Babydukker

Herunder finder du et udvalg af babydukker. Rigtig mange børn elsker at lege med dukker, og babydukkerne, som ligner rigtige babyer, er meget populære.

Babydukkerne findes i forskellige mærker og størrelser, og du finder både babydukker med hård krop og med blød krop. Nogle foretrækker dukker med blød krop, som er nemme at holde om og pusle og putte, mens andre foretrækker dukker med hård krop, som er nemme at få til at sidde op, og som nemt kan vaskes rene. 


Babydukker med hård krop

Dukker med hård krop er praktiske. De kan selv sidde op, og de er nemme at rengøre. Og så kan de ofte tages med i bad. Mange børn kan godt lide at bade dukken i et lille badekar eller endda at have den med sig i badekarret.

Babydukker med blød krop

Dukker med blød krop har den store fordel, at de er nemme at bære rundt på og pusle og putte i dukkevognen. På grund af den bløde krop virker dukkerne også mere livagtige og minder mere om en rigtig baby.

Små og store dukker

Hos LykkeLeg finder du dukker og dukketilbehør i forskellige størrelser. De største dukker måler 50 cm., mens de mindste dukker er næsten halvt så store. De små dukker passer rigtig godt til de mindste dukkeforældre, som kan have svært ved at bære og tage sig af en stor dukke. Derfor kan man med fordel starte med en lille babydukke til de mindste, mens de lidt større børn kan have stor glæde af en dukke, der har samme størrelse som en levende baby.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud