Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 49 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 799 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

BABYLEGETØJ

Babylegetøj

Hos LykkeLeg finder du kvalitetslegetøj til babyer med fokus på gode materialer. Du er sikkert på jagt efter godt babylegetøj af god kvalitet, som kan stimulere og underholde din baby på bedste vis. Derfor har vi samlet et nøje udvalgt sortiment af de bedste babylegesager fra bl.a. Smallstuff, Magni, Le Toy Van, Moulin Roty og Image Toys.


Babylegetøj dækker den periode, hvor barnet udvikler sig allerhurtigst. I løbet af det første år ændres barnets behov for legetøj ret hurtigt. Til at starte med er det uroer og bløde venner, babyen vil elske, senere rangler i alverdens former og farver, og derefter kommer interessen for babylegetøj som klodser, bolde, stabletårn, puttekasser, nemme puslespil, køretøjer og dukker. Senere vil det lille barn være glad for legetøj som gåvognen, gåbilen og dukkevognen. Hos LykkeLeg finder du et udvalg af legetøj til din baby, som er af rigtig høj kvalitet og som er af gode materialer, som er enkelt og som har en høj legeværdi.

 

Legetøj til den nyfødte baby

Den helt lille nyfødte baby kan bruge legetøj, som det kan kigge på, lytte til eller putte ved. Den lille baby kan have stor glæde af en musikuro med en god melodi, og det kan være en god idé at introducere en puttebamse, allerede inden barnet viser interesse for den. For trygheden ved en puttebamse kommer ved genkendeligheden. Når barnet begynder at kunne gribe fat om ting, er forskellige rangler helt oplagte. Til at starte med skal ranglen ikke være for stor eller tung, for den skal være nem for barnet at ligge med. Rangler er nok det helt centrale stykke legetøj til babyen. Og de findes i et væld af udgaver. Ranglen skal selvfølgelig være lavet af materialer, der er fri for kedelig kemi. Alt babylegetøjet hos LykkeLeg er ufarligt for din baby, og det er vigtigt. Babyen kan også have stor glæde af de hæklede dyr, hæklede dukker og hæklede figurer fra Smallstuff. Det er rigtig godt for barnet at have legetøj af forskellige materialer. Fra Smallstuff kan du også finde nogle søde tekstil dyr og hæklede bolde med rangle i.

 

Legetøj til babyen der kan sidde og stå

Når babyen kan sidde, er det dejligt for ham at kunne sidde med nogle forskellige babylegesager inden for rækkevidde, så han selv kan bestemme, hvad for noget legetøj, der skal undersøges nærmere. Træklodser i forskellige farver og former er gode for babyen. For de lidt større babyer, der begynder at ville rejse sig, og som måske begynder at lægge an til at tage nogle skridt, er det bedste og mest populære stykke baby- og tumlingelegetøj gåvognen.

 

Legetøj til tumling

Når barnet nærmer sig og runder et år, og dermed bliver en tumling, begynder det at kunne lege med mange forskellige legesager. Stabletårn, puttekasse, trækdyr og simple træpuslespil er gode bud på legetøj til tumlingen. Køretøjer og andre transportmidler i simple versioner er også sjove for de små tumlinge – måske mest for drengen. Ved denne tid begynder rigtig mange børn at interessere sig for dukker og bamser, og også en lille dukkevogn er et meget værdsat stykke tumlingelegetøj. Smallstuff laver den fineste lille dukkevogn af flet, som både er nem at køre med, nem at få dukken ned i og op af – takket være en stor åbning, og så er den også skånsom mod hjemmets møbler og karme. Til tumlingen på 1 år er gåbilen også et enormt stort hit. Gåbilen kan bruges fra før barnet kan gå, og i flere år fremefter. Gåbilerne fra Magni har et flot design, de er solidt bygget, og har en virkelig god balance. Det er nemt for tumlingen at komme op på Magni-gåbilen, og den fås i en både lille og stor model. Magni gåbilen har gummihjul og er derfor også skånsom for hjemmets gulve.

 

Musikintrumenter til baby og tumling

Musik er noget alle børn er fascineret af. Der fås musikinstrumenter til børn i alle aldre, og derfor er der også musikinstrumenter, som kan bruges af de allermindste – babyerne og tumlingene. Måske danser din baby allerede til musikken, selvom hun ikke kan stå selv endnu, og måske bliver hun helt rolig, når der kommer en stille melodi. Børn bliver meget påvirkede af musik, og selvfølgelig synes de også, at det er sjovt selv at lave musikken. Derfor er musikinstrumenter gode  bud på legetøj til de lidt større babyer og til tumlingene. Til de allermindste kan rasleæggene være sjove, også tamburin og fløjte er nogle af de ting, de er nemme for det lille barn at håndtere. Trommer og xylofoner er sjove, så snart babyen kan finde ud af at holde på en stick. Et lille klaver eller en guitar er også sjovt, allerede før babyen eller tumlingen kan finde ud af at lave en form for melodi. Blot det at instrumentet giver lyd fra sig, vil være med til at gøre legen sjov for barnet.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud