SOMMERUDSALG - SPAR OP TIL 50%
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

BADELEGETØJ

Badelegetøj, badedyr og vandlegetøj til badekarret

Her finder du badelegtøj og søde badedyr af god kvalitet. Find bl.a. det kvalitetsfyldte og bæredygtige badelegtøj fra PlanToys. PlanToys badelegesager er lavet af en ny træ kvalitet, der både er miljøvenlig og som netop tåler vand. Eller det lækre badelegtøj fra EduShape lavet i skum så det flyder i badekarret, EduShape badelegetøj findes i små legesæt, som opfordrer til hygge og leg i badekarret. De fine badeænder fra Oli & Carol er også lavet af sunde materialer, som du trygt kan lade dit lille barn bruge når der skal være leg i badekaret. Du kan også finde de fine badedyr og badeænder som fås i flere forskellige farver og former. 


Leg i badekarret

De fleste børn elsker at komme i bad, og noget af det bedste er at få lov at sidde lidt i blød og lege med vandlegesagerne og plaske med vand. Ofte er det lidt tilfældigt, hvad barnet sidder med i badekarret, men faktisk er det et godt sted at have nogle dejlige legesager af god kvalitet. I badekarret sidder barnet i det same vand, som badelegtøjet flyder rundt i, og barnet får tit lyst til at putte legesagerne i munden eller måske drister det sig endda til at drikke lidt af badevandet. Og så er det rigtig rart at vide, at badelegetøjet er af nogle ufarlige materialer. Samtidig må badelegetøjet også gerne være sjovt at lege med. I badekarret sidder barnet ofte stille - eller også vil man gerne have det til at sidde stille - og så er det skønt med noget godt Vandlegetøj og badelegetøj til at hygge sig med, imens man bliver vasket, får vasket hår osv. 

PlanToys vandlegetøj

PlanToys badelegtøj er rigtig populært, og det skiller sig da også ud. Man kan tydeligt mærke, at vandlegetøjet er af højeste kvalitet, og samtidig er det lavet i nogle små finurlige designs, som giver god mulighed for leg. Det er jo helt oplagt at lege med små og lidt større skibe i badekarret - med sødt tilbehør. Det er også helt oplagt at sidde i badekarret og fiske lidt eller at øse vand af forskellige former og figurer. 

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud