GODE EFTERÅRSTILBUD LIGE NU - SE HER!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Bæredygtighed

Genbrug, økologi og bæredygtighed ved LykkeLeg

Hos LykkeLeg vil vi gerne gøre en stor indsats ift. bæredyghed. Vi bekymrer os om både miljøet og om mennesker. Derfor sætter vi fokus på både materialer, produktion og forsendelse i forhold til bæredygtighed.

 

ØKO-legetøj

Vores ønske er at tilbyde dig som kunde de bedste og mest kvalitetsfyldte varer af de gode og sunde materialer. Ud over at materialerne i vores varer skal være helt ufarlige for slutbrugeren, nemlig barnet, skal det også være produceret under forhold, som tager et bæredygtigt hensyn. Vi værdsætter særligt meget produkter, der gennem hele processen tager et hensyn til såvel materialer, sociale forhold og miljø.

 

Bæredygtig forsendelse – genbrug af forsendelsesemballage

Med bæredygtighed for øje sætter vi i vores egen shop et stort fokus på at genbruge så meget emballage som overhovedet muligt. Det gør vi ved at genbruge forsendelseskasser, som vi får tilsendt varer i fra leverandører. Og vi genbruger ligeledes bobleplast og fyldmateriale fra de forsendelser, som vi selv modtager. Derfor kan du som kunde opleve, at du får leveret dine varer i en genbrugskasse.

Vi går dog aldrig på kompromis med kvaliteten, så kasserne skal være helt intakte, når vi genbruger dem. Men langt de fleste papkasser kan sagtens klare mere end en enkelt forsendelsesrejse. Og så kan du som forbruger glæde dig over at være med til at spare på pap- og papirforbruget. Formentlig kan du også selv genbruge emballagen.

Genbrug af forsendelsesemballage er ikke alene en fordel ift. miljøet. Det er også en økonomisk fordel for os som butik – og dermed dig som kunde, for det gør nemlig, at vi kan holde en fast lav fragtpris på vores leveringer.

 

Vi håber, at du også synes, det er vigtigt med bæredygtighed og genbrug. Lad os gerne høre, hvis du har forslag til flere tiltag på denne front, eller hvis du savner bestemte produkter inden for denne kategori. Vi vil altid gerne have input og optimere – også på denne front.

Miljøvenligpakningcsr-maerket logo