Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

BARRUTOYS

Barrutoys

Barrutoys producerer både legetøj og tilbehør til børn. Hos LykkeLeg finder du bl.a. dukker og dukketilbehør fra Barrutoys i de fineste farver og prints. Du finder også de fine Barrutoys legetipier - ligeledes i de skønneste farver og mønstre. 


Mere om Barrutoys

Barrutoys blev grundlagt i 1991 og holder til i Terrassa i Spanien. Virksomheden producerer det fineste legetøj og tilbehør til børn, som du kan købe hos LykkeLeg.

Virksomheden, Barrutoys Group, blev oprettet med det mål lave legetøj, der er tidsløst. Med udgangspunkt heri lader Barrutoy sig inspirere af det traditionelle legetøj, som styrker og stimulerer børnenes egen fantasi og udtryksform.

Barrutoys dukker og dukketilbehør

Barrutoys laver de fineste dukker og det skønneste dukketilbehør dertil. Bl.a. er deres paraplyklapvogn meget populær. Barrutoys dukkeklapvognen er nem at håndtere for de mindste, og den findes i forskellige fine prints. Barrutoys klapvognen kan klappes sammen, så den ingenting fylder.

Barrutoys interiør til børn

Blandt nogle af de mest populære Barrutoys varer finder man de fine tipi legetelte, som er lavet i kraftigt kanvas. Tipiteltene pynter rigtig flot på børneværelset.

 

 

 

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud