GODE EFTERÅRSTILBUD LIGE NU - SE HER!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Barselsgaver

En god barselsgave

Her finder du en række ideer til den helt rigtige barselsgave. En god barselsgave er en ting, der anvendelig, fin at se på og som er af god kvalitet. En god barselgave kan fx være en lækker rangle af gode materialer - eksempelvis en stjernetegnsrangle fra Grimms. Det kan også være fint sengetøj, spisestel, en blød bamse, en musikuro, barnevognskæde eller noget helt andet. Se vores forslag til barselsgaver herunder.


Ideer til barselsgave

Mangler du inspiration og ideer til barselsgaven? Så er du på rette sted. Her på siden har vi udvalgt en masse legetøj og tilbehør til børn, som egner sig særligt godt som barselsgaver. Vi håber at kunne give dig en god idé til den helt rigtige barselsgave til din modtage. Bl.a. er de hæklede dyr og dukker rigtig populære som barselsgaver, da de kan bruges med det samme - som pynt og som bamse den den lille ny, og de kan følge barnet længe. En anden god barselsgaveidé er aktivitetsstativet fra Moulin Roty, som den lille dreng eller pige vil få stor glæde af i lang tid, og som samtidig er helt unik med sit enkle design. Tilbehøret dertil fra Moulin Roty, rangler og musikuroer er også gode barselsgaveideer - både sammen med stativet, men også alene. 

 

Personlig barselsgave

En god idé til en personlig barselsgave er de smukke rangler fra Grimms, som har en model til hvert stjernetegn med den natursten, som passer dertil. Find ud af, hvad stjernetegn den nyfødte har og vælg den helt rette rangle. Du kan også forære den nye familie den søde bog "Hvad vil du være når du bliver stor?", som er en spørgebog med en række spørgsmål, som man kan stille barnet i en periode på 3 år. En rigtig sød idé, som kan skabe mange sjove og fine minder.

 

Luksus barselsgave

Hvis du er på udkig efter en luksus barselsgave vil vi gerne anbefale de fine produkter fra Jupiduu - den populære rutsjebane og gyngehest, begge i virkelig flot og enkelt design. Fås i fire farver.

 

Barselsgaver til en god pris

Hvis du er på udkig efter en billig barselsgave, som samtidig er fin og lækker og af rigtig god kvalitet, så kan vi sagtens klare det. Se fx. de fineste trærangler fra Goki i flere forskellige varianter. Ranglerne er lavet af træ og andre naturmaterialer og fås i både naturfarver og med farver. Se også de fine luksuriøse badeænder fra Oli & Carol. Badeænderne er lavet af naturgummi og er fremstillet i fine lyse farver - en rigtig yndig barselsgave.

 

Barselsgaver der kan byttes

Alle gaver købt hos LykkeLeg kan byttes. Og selvfølgelig også barselsgaver. Hvis du køber din barselsgave i god tid, kan du blot skrive i kommentarfeltet, hvornår gaven skal gives, så gælder returretten fra den dato af. Vi pakker selvfølgelig din gave ind.

 

Send en barselsgave

Nogle gange vil man ikke forstyrre den lille nye familie, og andre gange har man bare ikke mulighed for at møde op, når der er kommet en lille ny til verden. Vi sender gerne din gave direkte til modtageren. Hvis du gerne vil sende en barselsgave - evt. med en lille hilsen til, så kan du blot notere dette i kommentarfeltet, når du køber gaven. Vi sender gaven til den adresse, som du skriver i "Leveringsadresse", når du foretager dit køb. Og hvis du skriver en hilsen til modtageren, laver vi et lille håndskrevet kort og lægger ved gaven. 

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud