SE AKTUELLE TILBUD - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

BØRNEVÆRELSE

Dokoration og tilbehør til børneværelset

Herunder finder du lækkert kvalitetstilbehør til børneværelset. Bl.a. finder du sød og børnevenlig belysning. Goodnight Light laver de fineste lamper til børn, fx den søde kaninlampe i pastelfarver. Kaninlampen kan du få i hvid, mint og rosa. Goodnight Light laver også en virkelig fin lampe, der er formet som et papirsskib. Og endelig er der lyskæderne til børn fra Smallstuff, som rigtigt kan hygge på børneværelset. Du finder også dekoration til væggene i børneværelset - plakater fra Smallstuff til drenge og piger. Fra Filibabba har vi lækre økologiske tekstiler - økologisk sengetøj i pastelfarver og med grafisk print - og sengerande og puslepuder fra Filibabba i de samme flotte mønstre og lyse farver. Lækkert økologisk interiør og tilbehør til babyer og børn.


Drengeværelset og pigeværelset

Hos LykkeLeg kan du finde kvalitet til de mindste. I kategorien "børneværelse" finder du tilbehør og dekoration til både pigeværelset og drengeværelset. Vores lille men gode udvalg af interiør til børn er præget af lyse sarte farver og enkle designs. 

 

Belysning til børneværelset

Mange børn kan godt lide at have en dæmpet belysning ved sengetid, og derfor har vi i vores interiørudvalg nogle søde lamper og lyskæder, der egner sig særligt godt som puttebelysning. Både lamperne og lyskæderne giver et lille lysskær, som barnet kan bruge som tryghedslys, hvid det ikke kan lide at sove i mørke. Samtidig er lyskæderne og lamperne flotte at se på og pynter også på det lille barns værelse. De små kaninlamper fra Goodnight Light er et særligt stort hit hos både forældre og børn. De er appellerende, en lille smule retro og rigtig søde. 

Sengetøj og tilbehør til børnesengen

Fra Filibabba har vi et udvalg af fint sengetøj i flotte grafiske mønstre og i fine lyse og afdæmpede farver. Deres designs rammer lige ind i tidens trend, hvor netop de lyse nuancer og prints er eftertragtede. Filibabbasengetøjet fås både i baby- og juniorstørrelser. Og i matchende farver og grafiske mønstre kan du finde de skønneste bløde sengerande fra Filibabba. Alle Filibabbas produkter er lavet af økologisk bomuld. Det er blødt og lækkert, og så er det bare så flot.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud