BEMÆRK - LykkeLeg holder sommerferie - pakker sendes d. 21/7
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Dåbsgave

Herunder ser du vores bud på kvalitetslegetøj, der egner sig godt som dåbsgave. En dåbsgave må gerne være af særlig god kvalitet, den må gerne kunne holde i lang tid og den skal selvfølgelig glæde den lille modtager. Samtidig er det også dejligt, at forældrene er glade for dåbsgaven. De ting, der hitter mest som dåbsgaver, er ting, der er lidt ekstra lækre. Fx er gåbilerne fra Magni populære som dåbsgaver, det samme er de små træklaverer, trælegesagerne og de lækre hæklede legesager.  

 


Gåbil i dåbsgave

Gåbilerne fra Magni er en rigtig populær dåbsgave. Den er både flot og sjov at lege med, god for den motoriske udvikling, og så kan den stå til pynt indtil dåbsbarnet bliver stor nok til at tage den brug.  Gåbilen fås i mange forskellige varianter, så du kan helt sikker finde én, der lige skulle passe til det dåbsbarn, som du vil forære en gave. 

Musikinstrument i dåbsgave

Børn elsker instrumenter, og det er dejligt at forære dåbsbarnet et musikinstrument, som det kan tage i brug inden længe, og som er en dåbsgave, der kan holde et stykke tid. Musikinstrumenterne er et godt bud på en dåbsgave, som barnet både kan få i brug hurtigt, men som stadigvæk er sjovt de følgende år. Det lille træklaver fra Vilav eller Moulin Roty er en oplagt dåbsgave. Ud over at det er sjovt, underholdende og lærerigt at lege med og spille på, så er det også en flot dåbsgave, der pynter på børneværelset eller i stuen.

 

Andre gode dåbsgaver

Hæklede legesager og trælegetøj er også populære som dåbsgave. Begge dele er af gode materialer, og det er enkelt legetøj, som giver dåbsbarnet mulighed for at bruge sin fantasi i legen. De hæklede legesager er gode dåbsgaver, fordi de kan bruges af de helt små. En lille hæklet dukke, et hæklet dyr eller en hæklet musikuro kan tages i brug og sprede glæde lige med det samme.

 

Bytning af dåbsgave

Når du køber en dåbsgave hos LykkeLeg.dk, pakker vi selvfølgelig gratis ind og sender gerne din personlige hilsen med. Måske skal du sende din gave direkte til modtageren? Vi har også rigtig gode bytte- og returneringsmuligheder, så det er nemt for din modtager at bytte sin dåbsgave.