SE AKTUELLE TILBUD - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Dåbsgaver

Dåbsgaver til drenge og piger

Her finder du dåbsgaveideer til både drenge og piger. Hos LykkeLeg har vi kvalitetslegetøj, gåbiler, interiør til børneværelset og lækkert tilbehør til børn. Alt sammen dejlige gaver, der egner sig godt til barnedåb.

Måske er du på udkig efter en særlig dåbsgave med tanke bag, en gave der kan bruges i mange år, der kan pynte og som både dåbsbarn og forældre bliver glade for. Så er du også kommet til det rette sted, for vi har masser af dåbsgaver, der lever op til netop dette.

Nedenfor finder du et udvalg af fine sager, som vi synes, egner sig særligt godt som dåbsgave. 


Dåbsgave til dreng

Til drenge er en af de allermest populære dåbsgaver den fine metal gåbil i retrolook fra Goki eller Magni. Gåbilen er både fin og praktisk og kan bruges allerede når barnet kan begynde at stå op. Gåbilen fås i mange forskellige modeller og farver, så du kan vælge den helt rette udgave til dåbsbarnet. Bilen fås også i farver og modeller, der henvender sig meget til piger - så det er bestemt ikke kun drengene, der kan have glæde af gåbilen.

Andre gode bud på dåbsgaver til drenge er trælegetøj som fx. kraner, bilgarager, puttekasser, stablelegetøj, byggekloder i træ, trælegemad, musikinstrumenter i træ, hæklede dyr og meget mere. 

 

Dåbsgave til pige

Til pigerne er dukkesengene og dukkevognene fra Smallstuff meget populære som dåbsgaver. Også de hæklede og strikkede dukker er søde dåbsgaver til pigerne.

Andre gode bud på dåbsgaver til piger er trælegetøj som legemad, musikintrumenter i træ, puslespil, musikuroer, hæklede dyr og meget mere.

 

Luksus dåbsgave

Når du øsnker at forære en luksusgave til dåbsbarnet kan vi fx foreslå den flotte og meget populære rutsjebane eller gyngehest fra Jupiduu. Både rutjsebanen og gyngehesten er lavet i et virkeligt flot design og kan bruges i gennem mange år, særligt rutsjebanen kan bruges i lang tid. Samtidig opfordrer den til aktiv leg og bevægelse, og giver anledning til stor fornøjelse hos både små drenge og piger. Jupiduu-produkterne fås i hvid, grøn, blå og lyserød, så du kan vælge lige den farve, der passer ind hos det heldige dåbsbarn. Find Jupiduu rutjsebaner og gyngeheste her.

Personlig dåbsgave

Hvis du gerne vil give en personlig dåbsgave kan du se nærmere på de smukke rangler fra Grimms. Her kan du vælge en rangle med den sten, som passer til babyens stjernetegn. En virkelig sød lille gave, som passer helt perfekt til det enkelte dåbsbarn.

Dåbsgaver til en god pris

Hvis du er på udkig efter en billig dåbsgave, så kan vi sagtens klare det. Vi har nemlig masser af fine sager, der er til at betale, og så også egner sig godt som dåbsgave. Her vil vi fx anbefale en fin trærangle fra fx Goki, eller en luksus badeand fra Oli & Carol. Du kan også købe et fint træpuslespil eller et hæklet dyr i fine farver og mønstre. Der er masser af muligeder for at finde en billig dåbsgave, som samtidig er fin og lækker og af rigtig god kvalitet.

 

Ideer til dåbsgaver

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rette dåbsgave, kan du se udvalget igennem her oven for. Du kan også se nærmere under Gaver i menuen, og herunder se et samlet udvalg, som er sorteret efter køn og alder. På den måde kan du finde en gave til hhv. dreng/pige i den aldersklasse du er på udkig efter gave til. Måske har du eller forældrene et ønske om at finde en gave, der passer særligt godt til babyen her og nu, eller en gave som kan holde lidt længere tid.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud