SE AKTUELLE TILBUD - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Dåbsgaver til drenge

Dåbsgaver til drenge

Ideer til dåbsgaver til drenge kan du finde lige her. Vi har samlet et udvalg af stort som småt til den lille dreng, der skal døbes. Du kan roligt købe en dåbsgave hos LykkeLeg. Vi leverer hurtigt, pakker din gave gratis ind og vi bytter med et smil, hvis gaven ikke falder i modtagerens smil.


Populære dåbsgaver til drenge

Af populære dåbsgaver til drenge kan vi nævne de fine gåbiler i metal. Gåbilen kan bruges i flere etaper. Først er den rigtig fin at se på, den pynter på drengeværelset, mens den venter på at blive taget i brug. Selvom dåbsbarnet ikke kan bruge bilen fra starten af, vil han hurtigt få interesse for bilen, som også kan være sjov at lege med, allerede før den lille dreng kan stå op og gå selv. Når først dåbsbarnet kan gå, kan bilen snart tages rigtigt i brug, og den vil kunne bringe glæde i lang tid fremover.

En anden god gave til barnedåb er de eventyrlige aktivitetsmøbler fra Tumblemee. De har også den gode holdbarhed, at de kan leges med i mange år efter barnedåben.

Til barnedåb ønsker rigtig mange dåbsbørn sig lækkert trælegetøj, puttekasser, stablelegetøj og andet fint trælegetøj.

Hvis man er på udkig efter en lille fin barnedåbsgave til en dreng, kan vi anbefale en rangle af træ fra fx Grimms eller Goki. Også Moulin Roty laver nogle fine rangler både med og uden musik. Fra Smallstuff kan man finde både musikuroer, rangler og hæklede dyr, som vil være rigtig skønne gaver til barnedåben.

Barnedåbsgave med gode byttemuligheder

Du kan nemt bytte din gave hos LykkeLeg. Når du bestiller, skriver du blot, hvornår gaven skal foræres væk. Du har 14 dages returret herefter. På lykkeleg.dk kan du finde en returseddel + forsendelseslabel, og når vi har fået gaven retur, tilbagebetaler vi blot pengene.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud