SE AKTUELLE TILBUD - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Dåbsgaver til piger

Dåbsgaver til piger

Her finder du en masse gode ideer til dåbsgaver til den lille pige. Vi har plukket et udvalg af gaver til dåbsbarnet – både små og store gaver. Når du køber en dåbsgave hos LykkeLeg, leverer vi hurtigt, vi pakker din gave gratis ind og vi bytter selvfølgelig med et smil.


Populære dåbsgaver til piger

Til den pigen, der skal døbes, er det rigtig populært at købe en fin dukkeseng. Den kan bruges gennem mange år, og indtil den tages i brug, pynter den fint på pigeværelset. Der findes masser af fine hæklede og strikkede dukker og dyr i flere forskellige størrelser, som vil være en lækker gave til barnedåben.

Også de eventyrlige aktivitetsmøbler fra Tumblemee, vil vi anbefale som en fin gave til barnedåben. Aktivitetsmøblerne kan ligesom dukkesengen bruges gennem flere år, og selv de større børn kan bruge dem aktivt i deres leg og bevægelse.

Mange små dåbspiger vil også have glæde af et stykke kvalitetstrælegetøj, en puttekasse, stablelegetøj eller andet fint trælegetøj.

Både Moulin Roty og Smallstuff laver nogle særligt fine musikrangler og musikuroer, som vil være en skøn gave til barnedåben, og som den lille vil kunne bruge med det samme.

 

Barnedåbsgave med gode byttemuligheder

Det er ganske nemt at få byttet sin gave hos LykkeLeg, hvis den ikke falder i modtagerens smag. Ved bestilling skriver du blot til os, hvornår du skal forære gaven væk. Herefter har du 14 dages returret. Returseddel + forsendelseslabel finder du nemt på lykkeleg.dk, og når vi har modtaget returvaren, tilbagebetaler vi blot pengene eller sender den vare, der evt. ønskes i stedet.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud