Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Dukker

Dukker og dukketilbehør

Dukker af god kvalitet, så kan du helt sikkert finde den her hos os. Fra det spanske mærke Así har vi et stort udvalg af babydukker i forskellige størrelser og varianter. Nogle med hård krop og andre med blød krop. Allesammen med det fineste tøj. Fra Smallstuff har vi alle de hæklede dukker. Smallstuff dukkerne kan bruges af både de helt små og de lidt større. Fra Smallstuff har vi også et stort udvalg af dukketilbehør. Fra Moulin Roty har vi de unikke bløde kludedukker, som har et hetl fantastisk udtryk. De fås i flere varianter. Fra Moulin Roty har vi også bamser - små bløde venner, der er nemme at bære for de helt små.


Mere om dukker fra Así

Así dukkerne kommer fra Spanien. De fås i flere størrelser, og man kan vælge den størrelse, der passer til barnet. For de mindste børn er det dejligt med en lille dukke, som man nemt kan bære rundt på, og nemt kan få i dukkevognen. Til de lidt større dukkeforældre er det dejlig med en større dukke, der mere minder om en rigtig babystørrelse. På den måde bliver legen mere virkelig. Dukkerne fra Así ligner rigtige babyer, de har et naturligt udtryk - uden det bliver for meget. Man kan også vælge at få dukken med enten hård eller blød krop. Måske skal dukken være blød og mere livagtig, eller måske skal den være hård, så den bedre kan sidde selv og måske komme i bad. Der er mange muligheder - og de søde dukker fra Así kommer også med forskelligt tøj. Det svære er at vælge, for de er så fine allesammen.

Mere om dukkerne fra Smallstuff

Dukkerne fra Smallstuff er allesammen håndhæklede af bomuldsgarn. De egner sig derfor godt også til de små børn. Dukkerne har hvert sit udtryk og fås med både mørkt hår, lyst hår, rødt hår og de har allesammen forskelligt tøj på. Tilsammen er de en fin lille gruppe. Fra Smallstuff er der det skønneste dukketilbehør. Den populære dukkeseng Rosaline, som er en miniudgave af Lille Per sengen. Og den finde flettede Smallstuff dukkevogn i de skønneste farver. Og derudover er der fra Smallstuff både dukkelifte i forskellige størrelser og farver, dukkesengetøj og dukketæpper. Dukken skal ikke mangle noget.

Mere om dukkerne fra Moulin Roty

Fra det franske Moulin Roty finder du de eksklusive kludedukker i et virkeligt flot design. Dukkerne er iført flot tøj i de skønneste afdæmpede farver. Hvis man gerne vil have en fin kludedukke af god kvalitet, så er Moulin Roty det allerbedste bud. Moulin Roty dukkerne er både bløde og fine, og de har nogle rigtig charmerende ansigtsudtryk. Moulin Rotys dukker er ikke til at stå for. Heller ikke deres bamsedukker er til at stå for. Bamsedukkerne fra Moulin Roty er bløde og i fine lyse farver, og de har en størrelse, der gør, at de egner sig godt som putteven for både små og store børn. Hvis man gerne vil have en fin nusseklud - fin sutteklud - eller fin sovebamse til sit barn, så er Moulin Rotys bamsedukker et virkeligt godt bud til både drenge og piger. Til pigerne er kattedukke Mademoiselle helt oplagt, mens drengene nok vil elske Hr. Kanin eller Løvedukken.