SOMMERUDSALG - SPAR OP TIL 50%
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

DUKKER OG DUKKETILBEHØR

Dukker og dukketilbehør af god kvalitet

Dukker er de bedste små venner, og de bruges ofte over en bred årrække. Dukker har stor legeværdi, fordi de kan indgå i alverdens rollelege. Dukker og bamser skal være med til meget, og derfor skal de også være af god kvalitet. Hos LykkeLeg har vi et udvalg af de bedste og sødeste dukker, som også appellerer til en bred aldersgruppe. Nedenfor finder du dukker fra Smallstuff, Moulin Roty og Así - de kæreste dukker af den bedste kvalitet. De velkendte danske Smallstuff-dukker er håndhæklede og dejligt bløde, og kan derfor bruges af alle børn, de franske Moulin Roty-dukker er også bløde og utroligt gennemførte. Dukkerne fra det spanske Así er meget livagtige og fås i flere størrelser og med enten hård eller blød krop. Find den helt rigtige dukke herunder.


Dukker hos LykkeLeg

Hos lykkeleg.dk finder du bl.a. alle de populære hæklede dukker fra Smallstuff, som er lavet i fem forskellige modeller med forskellige udseender og tøj.
Fra det franske mærke Moulin Roty har vi de absolut sødeste kludedukker. Kludedukkerne har et finurligt udtryk og er så fine i tøjet. Dukkerne er bløde og kan bruges af både store og små. En helt speciel form for kludedukke af særlig god kvalitet. Se også den nye, fine kattedukke fra Moulin Roty. Moulin Roty dukkerne er helt bedårende og egner sig vældig godt som gave til både de små og de lidt større børn. 
Endelig har vi de fantastiske Asi dukker, der er lavet, så de ser så naturlig ud som muligt. Así dukkerne fås i flere forskellige størrelser og med enten hård eller blød krop. 
Hos de små piger er dukker alt et sikker hit, derfor finder du altid et flot udvalg af kvalitets dukker her hos Lykkeleg.

 

Dukketilbehør

Dukkesenge, dukkevogne og dukkesengetøj finder du også herunder. Vi forhandler de fine dukkesenge og dukkevogne fra Smallstuff, som pynter i ethvert børneværelse – eller endda i stuen – og andet fint dukketilbehør fra Smallstuff som f.eks. dukkeligt, dukkesengetøj og det lækre hæklede dukketæppe. 

Fra Así har vi fine sutter og sutteflasker til dukkerne - i enten lyseblå eller lyserød. Begge dele leveres i en fin lille stofpose.

Endelig er der de luksuriøse og smukke dukkevogne fra Silver Cross. En helt unik dukkevogn, som er en tro kopi af Silver Cross barnevognen. 

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud