GODE EFTERÅRSTILBUD LIGE NU - SE HER!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

FERIELEGETØJ

Her har vi samlet et udvalg af legetøj, der egner sig særligt godt til at have med på ferie. Du finder blandt andet komplette legesæt til at medbringe, praktiske magnetsæt, som kan bruges både under rejsen og på feriedestinationen, opbevaringsposer til ferielegetøjet og meget mere. Rigtig god ferie!


Ferielegetøj

Ferielegetøj skal gerne være nemt at have med. Ofte må det helst ikke fylde meget, og det skal gerne være noget, man kan fordybe sig i og bruge igen og igen på hele ferien. Mange gange er kravet til ferielegetøjet også, at det helst skal være nemt at styre - fx under en flyrejse eller på en lang bilferie. Derfor er ferielegetøj med magneter eksempelvis en rigtig god idé, når man skal på rejse.

Legesæt til ferien

Som du kan se, har vi bl.a. fundet nogle rigtig gode legesæt, som er nemme at have med sig. fx lægesæt, værktøjssæt, en lille bærbar garage, et kaffestel og lignende. Vi har også fundet nogle gode magnetsæt, som egner sig særligt godt til leg under transport.

Ferielegetøj der er nemt at medbringe

Har du mon også set de smarte Play&Go poser/opbevaringsposer? Med opbevaringsposen fra Play&Go kan du meget nemt tage en bunke legesager med på ferie - eller ud i haven - og ryd lige så nemt op igen. Under legen fungerer posen også som legetæppe. Nemmere bliver det ikke. Og så fås de i en hel række af forskellige fine prints.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud