SE AKTUELLE TILBUD - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

FILIOKUS MEDIA

Filiokus Media står bag spørgebogen "Hvad vil du være når du bliver stor". En unik bog med spørgsmål til barnet. 365 stk. med plads til barnets svar gennem tre år.


Mere om spørgebogen "Hvad vil du være når du bliver stor?"

Spørgebogen er en helt ny form for barnets bog, hvor barnet selv er med til at skabe om minderne, der gemmes i bogen. Bogen indeholder 365 spørgsmål - et til hver dag i året.

 

Hvad er spørgebogens koncept?

Konceptet er, at den voksne stiller barnet et spørgsmål hver dag, og svaret noteres så i bogen. Bogen indeholder et nyt spørgsmål til hver dag. Og under hvert spørgsmål er der plads til tre svar. Det betyder, at man kan bruge bogen i træ år. Dermed kan man samtidig få et indtryk af barnets udvikling. Svarene til spørgsmålene vil uden tvivl variere over tid, og det alene er rigtig hyggeligt at følge med i.

 

Hvilke spørgsmål er der i spørgebogen?

I bogen findes der både store og små spørgsmål, spørgsmål, der er nemme at svare på, og spørgsmål, der skal tænkes over. Eksempler på spørgsmål er:

 

• Hvad synes du er svært?

• Er der noget du drømmer om at gøre?

• Fortæl om dine bedsteforældre

• Hvem er den stærkeste du kender?

• Har du en helt?

 

Allesammen spørgsmål, hvor svaret uden tvivl er værd at gemme. 

I spørgebogen er der også plads til barnets guldkorn, som dukker op ud af det blå. Og der er nogle sider, som barnet kan tegne på.

 

Endelig en barnets bog, der er nem at udfylde

Er du en af de mange forældre, der har de bedste intentioner, men bare ikke får lavet barnets bog? Så kan du ånde lettet op. For "Hvad vil du være når du bliver stor"-bogen kræver ikke særligt meget tid eller særlig stor indsats, og alligevel er resultatet helt unikt. Den kræver ikke klippe-klistre og det er hovedpersonen, der skal levere indholdet - dit barn. Derfor er det nemt at få skabt et dejligt minde. Endlig en barnets bog, som rent faktisk kan blive udfyldt.

Og tilmed er bogen bare så fin og lækker. Den har nogle fine farver og illustrationer. Den er med hård indbinding og er bare rigtig lækker. Vi anbefaler bogen som både dåbsgave, fødselsdagsgave og julegave til de mindste - ja faktisk også til de lidt større. Man bliver faktisk aldrig for stor til at svare på bogens hyggelige, udfordrende, tankevækkende og søde spørsgmål.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud