MASSER AF TILBUD NETOP NU - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Fødselsdagstog

Fødselsdagstog i træ fra Goki med tal & levende lys

Nedenfor finder du et udvalg af fødselsdagstog i træ med plads til levende lys. Hos LykkeLeg har vi forskellige fødselsdagstog fra det kvalitetsfyldte mærke Goki. Fødselsdagstogene pynter rigtig fint på bordet, når der er fødselsdag i familien, og det er en dejlig tradition at man ved hver fødselsdag kan finde det søde tog frem og finde det rette tal, som skal sættes på toget. Der medfølger nemlig en række tal, så toget kan vise, hvilket år der fejres.Til fødselsdagstogene findes der små tynde lys, som passer lige dertil. Hos LykkeLeg kan du finde fødselsdagslysene i både hvide, lyserøde og lyseblå.

Mere om fødselsdagstog

Hos LykkeLeg har vi Goki fødselsdagstoget i flere forskellige modeller. Alle fødselsdagstogene er lavet i træ og med plads til både tal og levende lys. Vi forhandler også Goki-fødselsdagslys, som passer til fødselsdagstogene. 
Fødselsdagstogene er i rigtig god kvalitet, og så har de nogle flotte og glade farver, der kan pynte rigtig flot på fødselsdagsbordet.
 

Fødslesdagstog med togvogne og tal

Du kan finde fødselsdagstog som er et tog med
passagervogne og vogne med gaver på. Toget har nogle flotte lyse farver. Til dette tog medfølger tallene 1-6.
 

Fødselsdagstog med dyr

Du kan også finde fødselsdagstoget med forskellige dyr, der går på række. Toget føres an af en elefant, og efter denne følger bl.a. en giraf, en krokodille, en bjørn, en zebra osv. Til fødselsdagstog med dyr medfølger der ligeledes tallene 1-6. Toget er i flotte glade farver.
 

Fødseldsagstog med elefanter

Endelig kan du finde fødselsdagstog med elefanter - en hel række af elefanter, og dette fødselsdagstog er også lavet i flotte glade farver. Til fødselsdagstoget med elefanter medfølger tallene 1-10, så dette tog kan bruges i længere tid.
 
Fødselsdagstoget er en rigtig god gaveidé - måske allerede til 1-års fødselsdag, så det kan tages i brug med det samme.