BEMÆRK - LykkeLeg holder sommerferie - pakker sendes d. 21/7
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Gåbil

Gåbiler af metal - retro racer fra Magni og Goki

Gåbiler er et sikkert hit hos de små. De er både sjove at lege med, og samtidig er de gode for den motoriske udvikling. Hos LykkeLeg finder du bl.a. de flotte gåbiler i metal fra Magni og Goki. Disse populære gåbiler også kaldet mini speeders er lavet i metal og har gummehjul, så de er skånsomme mod hjemmets gulve. De har et rundt rat, som er nemt at dreje, og de fås i mange forskellige og spændende varianter og farver. Metalgåbilerne fås i to størrelser, som begge anbebefales fra 1-årsalderen. Man vælger størrelse efter, hvor nemt det skal være for barnet at bruge gåbilen. Den store model er den mest brugte model, men hvis man har et lille barn, der tidligt er klar til gåbilen, kan den lille model være et godt valg. Den kan også være god, hvis man gerne vil spare lidt på pladsen.
Se også de lækre løbecykler i træ fra Janod med det seje retro Vespa-look - den fås i to flotte varianter: natur og mint - og se gåvognene fra Plan Toys, som er rigtig fine og nemme for de små at gå rundt med. 


Metal gåbil - mini speeders

Den populære retro gåbil i metal fås fra både Magni eller Goki. Retro raceren er en flot gåbil af metal, og det er en gåbil af rigtig god kvalitet. Den fås i forskellige udgaver og farver, er henvender sig både til piger og drenge. Retrogåbilen anbefales fra 1 års alderen, men fordi den er så flot, er der mange babyer, der får en forærende allerede i dåbsgave. Gåbilen pynter nemlig også på børneværelset eller i stuen. Og så kan man tilmed købe gåbilen i en farve, der matcher børneværelsets indretning, eller man kan vælge en gåbil i neutrale farver, så den både passer til drenge og piger, men også så den ikke skriger for meget i øjenene, når den måske står i stuen. Retrogåbilerne har alle gummihjul, som er skånsomme mod de indendørs gulve. Gåbilen er langtidsholdbar, da den kan bruges af både små og større børn. Den er holdbar og solid.

Magni gåbilen

Gåbilen fra Magni fås i mange forskellige varianter. Bl.a. fås den i to forskellige størrelser, så man kan købe en lidt mindre model, hvis barnet ikke er så stort, eller hvis den skal bruges tidligt. Begge størrelser kan bruges fra 1-års alderen. Nogle starter tidligere, og mange bruger den i flere år. Magni gåbilen bliver ved med at være sjov. Du finder bl.a. Magnigåbilen i lyserød og lyseblå i helt sarte nuancer. I hvid, sort og grå - de mere klassiske og neturale farver. Og den fås også en en smart broncefarvet udgave, som er ret speciel og flot. 

Goki gåbilen

Fra Goki finder du metalgåbilen i en fin udgave fra deres Susibelle-linje. Linjen er lavet med et piget udtryk med blomster illustrationer i fine klare farver. Susibelle-gåbilen er hvid med bl.a. pink, gule og tyrkise blomster på. En virkelig yndig gåbil til den seje lille racerpige.

Gåbilens venner

Inden barnet bliver klar til gåbilen, er gåvognen et godt stykke legetøj. Når barnet skal øve sig i at rejse sig op og tage sine første skridt er en gåvogn en god og sikker hjælp. Det er vigtigt at gåvognen er solid og står godt på gulvet, at den kan justeres i hjulene, så den ikke bare suser af sted, men er lidt tung at skubbe til at starte med, hvor barnet endnu ikke selv kan holde ballancen. Det er også vigtigt, at gåvognen er nem at køre rundt med, den må ikke være for stor og klodset. PlanToys lave en fiks lille gåvogn, som lever op til det hele.

Når barnet er blevet god til at køre rundt på gåbilen og gerne vil have lidt flere udfordringer, er det ved at være et godt tidspunkt at introducere løbecyklen eller balancecyklen. En løbecykel træner barnets balance, inden det skal lære at cykle. Retro scooteren fra Janod er et rigtig godt bud på en fin efterfølger til gåbilen