SE AKTUELLE TILBUD - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

GÅBILER OG LØBECYKLER

Gåbiler og løbecykler

Her finder du et udvalg af flotte gåbiler og løbecykler af rigtig god kvalitet. Børn elsker legetøj, som de kan bruge i bevægelse. Gåbilen får barnet glæde af tidligt og i lang tid. Den er sjov og indbydende og er samtidig en god træning for barnets motoriske udvikling. Mens barnet leger med gåbilen øver det sig i at holde balancen, klatre op og ned og styre uden om møblerne i hjemmet. Når barnet har brug for lidt mere udfordring, er løbecyklen det perfekte næste skridt. På løbecyklen får barnet for alvor trænet sin balance. Samtidig kommer det hurtigt af sted, og det er rigtig god træning at få fornemmelsen af at køre på to hjul, inden man skal lære at cykle.


Gåbiler af metal - retro racer fra Magni og Goki

Gåbiler er et sikkert hit hos de små. De er både sjove at lege med, og samtidig er de gode for den motoriske udvikling. Hos LykkeLeg finder du bl.a. de flotte gåbiler i metal fra Magni og Goki. Disse populære gåbiler også kaldet mini speeders er lavet i metal og har gummehjul, så de er skånsomme mod hjemmets gulve. De har et rundt rat, som er nemt at dreje, og de fås i mange forskellige og spændende varianter og farver.

Hvilken størrelse gåbil skal jeg vælge?

Metalgåbilerne fås i to størrelser, som begge anbebefales fra 1-årsalderen. Man vælger størrelse efter, hvor nemt det skal være for barnet at bruge gåbilen. Den store model er den mest brugte model, men hvis man har et lille barn, der tidligt er klar til gåbilen, kan den lille model være et godt valg. Den kan også være god, hvis man gerne vil spare lidt på pladsen.
Se også de lækre løbecykler i træ fra Janod med det seje retro Vespa-look - den fås i to flotte varianter: natur og mint - og se gåvognene fra Plan Toys, som er rigtig fine og nemme for de små at gå rundt med. 

Gåvogne, gåbiler og løbecykler i retro design

Både gåbil, gåvogn og løbecykler hos LykkeLeg har et strejf af retro. De har et enkelt retro look med moderne farver, der appellerer til både børn og voksen og som passer lige ind i de lyse danske hjem. Det enkle design og de lyse og de afdæmpede farver er noget, der lægger solidt i den danske indretningstrend for tiden, og det er rigtig dejligt, når de rolige og enkle designs passer ind i hjemmet.

Magni gåbiler - Goki gåbiler

Metal gåbilerne fra Magni og Goki er nogle af de allermest populære gåbiler. De er designet som små retro racere, der er virkelig dekorative. Gåbilerne fra Magni og Goki er lavet af metal, har et rat, der er nemt at dreje, og gummihjul, der er skånsomme mod hjemmets gulve. De fås i mange forskellige varianter og farver og der er gåbiler til både drenge og piger. En gåbil er et stort hit som barnedåbsgave og fødselsdagsgave til de første fødselsdage, sikkert fordi den har stor legeværdi, er flot at se på og samtidig er dejligt stykke legetøj, som barnet kan have glæde af i lang tid.

Løbecykel i træ - Janod løbecyklen

De fine løbecykler fra Janod har ligesom Magni gåbilerne også et sejt retro-look. Løbecyklerne fra Janod er lavet af træ, og har gummihjul, så de egner sig også til indendørs brug. Sædet er indstilleligt og løbecyklerne er nemme at styre. Janod har lavet deres løbecykler i to virkeligt flotte farver: Vanilla, som er i træ med røde detaljer, og en flot mintfarvet version, som virkelig giver modellen et ekstra touch af retro. Løbecyklen ligner nemlig den gode gamle Vespa. Ren nostalgi! Løbecyklen er en utrolig god træning for barnet, der får øvet sig i at holde balancen og bliver godt rustet til at lære at cykle.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud