GÅBILER OG LØBECYKLER

Gåbiler, gåvogne og løbecykler

Her finder du et udvalg af flotte gåbiler, løbecykler og gåvogne af rigtig god kvalitet. Børn elsker legetøj, som de kan bruge i bevægelse. De allermindste har rigtig stor glæde af gåvognen, som kan være en god støtte i den periode, hvor barnet har lært at stå op, men endnu ikke kan gå selv. Gåvognen kan hjælpe barnet til at komme rundt, mens det er oppe på benene, og barnet får fornemmelsen af at kunne gå, og tør måske snart at tage sine første skridt. Også når barnet har lært at gå er gåvognen et hit. Den er nemlig sjov at drøne rundt med i stuen, og så er den smart til at fragte legetøj frem og tilbage. Det næste store hit er gåbilen, som de fleste børn begynder at kunne bruge, når de er 1 år. Gåbilen et stykke legetøj, som barnet får glæde af tidligt og i lang tid. Den er sjov og indbydende og er samtidig en god træning for barnets motoriske udvikling. Mens barnet leger med gåbilen øver det sig i at holde balancen, klatre op og ned og styre uden om møblerne i hjemmet. Når barnet har brug for lidt mere udfordring, er løbecyklen det perfekte næste skridt. Når barnet kører på løbecyklen får det for alvor trænet balancen. Samtidig kommer det hurtigt af sted, og det er rigtig god træning at få fornemmelsen af at køre på to hjul, inden man skal lære at cykle. Hos LykkeLeg har vi udvalgt nogle gåvogne, gåbiler og løbecykler af rigtig god kvalitet og med et design, som både børn og forældre vil elske.


Gåvogne, gåbiler og løbecykler i retro design

Både gåbil, gåvogn og løbecykler hos LykkeLeg har et strejf af retro. De har et enkelt retro look med moderne farver, der appellerer til både børn og voksen og som passer lige ind i de lyse danske hjem. Det enkle design og de lyse og de afdæmpede farver er noget, der lægger solidt i den danske indretningstrend for tiden, og det er rigtig dejligt, når de rolige og enkle designs passer ind i hjemmet.

Magni gåbiler - Goki gåbiler

Metal gåbilerne fra Magni og Goki er nogle af de allermest populære gåbiler. De er designet som små retro racere, der er virkelig dekorative. Gåbilerne fra Magni og Goki er lavet af metal, har et rat, der er nemt at dreje, og gummihjul, der er skånsomme mod hjemmets gulve. De fås i mange forskellige varianter og farver og der er gåbiler til både drenge og piger. En gåbil er et stort hit som barnedåbsgave og fødselsdagsgave til de første fødselsdage, sikkert fordi den har stor legeværdi, er flot at se på og samtidig er dejligt stykke legetøj, som barnet kan have glæde af i lang tid.

 

Gåvogn i bæredygtigt træ - Plan Toys gåvognen

Plan Toys gåvognen er bare helt vildt fin og indbydende, og så er den tilmed produceret af bæredygtigt træ. Gåvognen er lille og solid, den står godt plantet på jorden, og den er nem at køre rundt med. Det er den største udfordring ved gåvognen - at få den til at være ret godt funderet, så det lille barn ikke falder, og samtidig at være nem at håndtere. Det er lykkedes for Plan Toys at skabe en gåvogn, der både er nem at køre med, mens om også er sikker. Gåvognen er desuden ret speciel i sit udtryk, og så er den bare af virkelig god kvalitet. Gåvognene fra Plan Toys er specielt gode til de små børn, fordi de er mindre og smallere end man ofte ser gåvognene. De er meget nemme at gå rundt med, og det er vigtigt at gåvognen er nem at styre, når man lige har lært at gå – eller når man måske slet ikke kan gå endnu. Gåvognene fra PlanToys er tilmed gode til at køre rundt med legetøjet i.

Løbecykel i træ - Janod løbecyklen

De fine løbecykler fra Janod har ligesom Magni gåbilerne også et sejt retro-look. Løbecyklerne fra Janod er lavet af træ, og har gummihjul, så de egner sig også til indendørs brug. Sædet er indstilleligt og løbecyklerne er nemme at styre. Janod har lavet deres løbecykler i to virkeligt flotte farver: Vanilla, som er i træ med røde detaljer, og en flot mintfarvet version, som virkelig giver modellen et ekstra touch af retro. Løbecyklen ligner nemlig den gode gamle Vespa. Ren nostalgi! Løbecyklen er en utrolig god træning for barnet, der får øvet sig i at holde balancen og bliver godt rustet til at lære at cykle.

 

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud