SE AKTUELLE TILBUD - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Gaver til piger på 0 år

Gaver til piger på 0 år

Her har vi samlet ud udvalg af fine gaver til de mindste piger på 0 år. De mindste piger kan have stor glæde af hæklede bamser og dukker, rangler i forskelligt materiale, barnevognskæder og barnevognsnedhæng, musikuroer, bideringe og meget mere.


Rangle i gave

En rangle er en fin gave til den nyfødte eller til dåbsbarnet. Hos LykkeLeg finder du både rangler i træ, økologiske rangler, strikkede og hæklede rangler og rangler med klokke og musik. Ranglerne fra Grimms er en særlig personlig gave, da du kan vælge netop den rangle, der passer til barnets stjernetegn. Ranglerne er nemlig lavet med forskellige natursten, som associeres med stjernetegnene, og som hver især har særlige kvaliteter.

Hæklede dukker og bamser i gave

De hæklede dukker og bamser og dyr i alle afskygninger er en oplagt gave til de mindste piger. Den hæklede gave kan blive en tro følgesvend for den lille pige allerede fra starten af. Og kan bruges som både putteven og som legetøj til senere brug.

Uroer i gave

En rigtig anvendelig gave til de allermindste piger er en uro, som kan hænge og pynte ved sengen, puslebordet eller kravlegården. Denne gave kan bruges med det samme og kan glæde barnet i lang tid. Lad den lille få en fin uro at kigge på fra spæd, og giv evt. en sød musikuro, som kan spille for barnet ved pusletid, sengetid eller fx i autostolen.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud