For levering inden jul - bestil før d. 21/12 kl. 17.00
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 49 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 799 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

GOKI

Goki - Gollnest og Kiesel

Goki er tysk kvalitetslegetøj fra producenten Gollnest og Kiesel. Gollnest og Kiesel laver hovedsageligt trælegetøj, og deres ønske er at lave godt legetøj til barnets "hænder, hoved og sjæl".  

Gokis produkter er af højeste standard hvad angår sikkerhed. Virksomheden lægger stor vægt på sit ansvar for barnets sikkerhed gennem kvalitetssikring, laboratorietests og uvildige test.

Samtidig går Gollnest og Kiesel også højt op i bæredygtighed og social bevisthed.


Goki legetøj

Goki er en tysk virksomhed, der producerer kvalitetslegetøj til børn. Meget af Gokis legetøj er lavet af træ og naturlige materialer. Legetøjet er godkendt og sikkert for de små, så du kan roligt købe Goki-legetøj til også de allermindste børn. Goki har forskellige serier af legetøj, og hos LykkeLeg finder du et udvalg af Goki-legetøj til både små og større børn.

Goki laver bl.a. trælegetøj til de mindste. Blandt nogle af de populære produkter fra Goki finder du Goki Nature serien, som omfatter både rangler og legesager til de mindste, fine køretøjer i træ og i naturlige nuancer til de lidt større – bl.a. gravko, cementblander, lastbil og tog – alle sammen i fine naturlige træfarver; lyse og mørke nuancer. Det skønne Goki Nature legetøj er både lækkert og pynter rigtig fint på børneværelset. Hvis du er mere til farver, fås Goki køretøjerne også i flotte lakerede farver, som er mere naturtro og som også i høj grad appellerer til børn.

Et meget stort hit fra Goki er deres fødselsdagstog i træ, som er små fine tog til fødselsdagsbordet, hvori man kan sætte små levende lys. Lysene fås i hvid, lyseblå og lyserød. Goki fødselsdagstogene fås i flere forskellige modeller – et almindeligt tog i fine lyse pastelfarver, et fødselsdagstog med dyr – en hel dyreparade, et Goki fødselsdagstog i træfarve med farvede detaljer. Der fås også ekstra tal til Gokis fødselsdagstog, så man også kan fejre de ældre familiemedlemmers fødselsdag med tog og lys på bordet.

Legemad og tilbehør til rollelegen finder man også hos Goki. Bl.a. laver Goki en rigtig fin højstol til dukker og legemad. Det meste af dette legetøj er lavet af træ. Goki laver også både spil og aktivitetslegetøj til børn – ligeledes gerne ud af træ. Endelig kan man fra Goki finde masser af fine småting som hoppebolde, snurretoppe, kalejdoskoper og meget mere.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud