For levering inden jul - bestil før d. 21/12 kl. 17.00
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 49 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 799 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

JANOD

Janod er kvalitetslegetøj fra Frankrig

Janod er et klassisk og førende fransk legetøjsmærke, der er kendt for et design, der er præget af originalitet og et imødekommende udtryk. Janod står for kvalitet og sikkerhed, og legetøjet, som er lavet i virkeligt gode materialer, er også både lærerigt og tiltalende og det lægger op til mange gode timers leg. 


Janod legetøj 

Janod er en førende fransk legetøjsproducent inden for kvalitetslegetøj. Janod ligger i det østlige Frankrig og virksomheden starttede med at sælge legetøj i 1970. Sikkerhed er noget, Janod lægger rigtig stor vægt på, og alt deres legetøj er CE-mærket og opfylder EU-standarden EN 71.1,2,3.
 

Janods design

Janods design står for originalitet og farverigt udtryk med fokus på et imødekommende udtryk, der inspirerer børnene og giver dem lærerige udfordringer. Janod lægger vægt på enkelhed og overskuelighed, og de laver deres legetøj i en holdbar kvalitet og med et tidsløst udtryk.

Populært Janod legetøj - lærerigt legetøj i høj kvalitet

Blandt de største Janod-hit finder du den ikoniske røde rumraket i træ og med magneter - netop Janods magnetlegetøj er meget særligt for unik. Der findes både magnetlegetøj, legesæt og spil til store og små, og meget af Janods legetøj er både lærerigt og udfordrende og giver rig mulighed for mange timers leg. 

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud