SOMMERUDSALG - SPAR OP TIL 50%
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Julegaver til børn

Julegaveideer til drenge og piger

Herunder finder du et udvalg af julegaveideer til drenge og piger. Hvis du ikke lige finder den rigtige gave her på siden, kan du søge på kategori eller alder under menupunktet "Legetøj". Her på shoppen finder du et skønt udvalg af gode julegaver til børn. Vi har kvalitetslegetøj til både piger og drenge, som egner sig rigtig godt som julegave.

Det er nemt og praktisk at købe en julegave hos LykkeLeg

Du kan få din gave pakket ind, og vi sender også gerne gaven direkte til modtageren - evt. med din personlige hilsen på et lille fint julekort. Du skriver blot din besked til del heldige julegavemodtager i feltet til beskeder, lige inden betaling af din ordre.


Gaver for enhver

Du kan finde den perfekte julegave til både de mindste og de større børn hos LykkeLeg. Vi har julegaver til både drenge og piger, og der findes legetøj i alle prisklasser. Julegaveindkøbene er nemme og overskuelige, når man køber gaverne hos os. Og det er ligeledes nemt for modtageren, hvis gaven ikke falder i hans eller hendes smag og derfor skal retur.

Nemt at få byttet sin julegave

Hvis modtageren gerne vil have byttet sin julegave, er det også rigtig nemt. Modtageren sender blot gaven retur til os og oplyser ordrenummeren, som står på fakturaen. Vi kan ombytte til en anden ønsket vare eller betale pengene tilbage. Hvis pengene skal tilbagebetales, skal vi bare have oplyst et kontonummer, hvortil pengene skal sendes, og så sætter vi pengene ind, straks vi har modtaget returvaren. Man må selvfølgelig også gerne aflevere sin returvare personligt på vores adresse i Aalborg. Det er ganske nemt at købe sin julegave hos LykkeLeg.dk, og man har bytteret helt indtil 31. januar.