DAG TIL DAG LEVERING - vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 15
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Kludedukker

Kludedukker

Kludedukker og hæklede dukker er et kapitel for sig. Kludedukker har deres helt egen charme, og som oftest er de både bløde og imødekommende og samtidig rigtig flotte og æstetiske.

De bløde kludedukker bruges tit på lige fod med en bamse, og mange børn bruger dem som puttebamse ved sengetid, eller som en god ven, der altid lige kan komme med under armen. Og selvom kludedukkerne er rigtig anvendelige til de allermindste børn, så falder de større piger ret ofte også for kludedukkerne, som altid kan sidde og pynte på værelset, når den ikke er med i en leg. Herunder kan du se vores udvalg af kludedukker.


Hæklede og strikkede kludedukker

Hæklede kludedukker er meget populære hos både de helt små børn, men også hos de større børn. Kludedukkerne appellerer bredt, og mens de er bløde og lækre, er de samtidig også rigtig fine. Ofte kan de hæklede dukker rengøres eller vaskes, hvilket er en stor fordel, når de bor hos et lille barn. Hos LykkeLeg finder du både hæklede og strikkede kludedukker fra Smallstuff. Nogle af kludedukkerne har lukkede øjne, hvilket gør dem endnu mere oplagte som puttevenner, mens andre af dukkerne har åbne øjne og er helt klar til leg.

Fine kludedukker

De yndige kludedukker fra Moulin Roty har et helt specielt udtryk. De emmer af kvalitet og fransk charme. De fine kludedukker fås både som små babykludedukker og som større piger med fint tøj og langt hår. Hver dukke har sit eget navn og sin helt egen identitet. De fine kludedukker fra Moulin Roty er uimodståelige, og både små og store børn (og voksne) falder pladask for dem. Selvom dukkerne er fine, kan de sagtens tåle at blive leget med – for de er naturligvis også af god kvalitet.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud