Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

LÆRING

Læringslegetøj - lærerigt legetøj af god kvalitet

 

Børn lærer hele tiden, mens de leger. Med læringslegetøj er der mulighed for at udvikle barnets viden og forståelse på særlige områder gennem uforpligtende leg. Hos LykkeLeg.dk finder du et udvalg af læringsrigt legetøj i virkelig god kvalitet. Se bl.a. de fine læringssæt med magneter fra Janod, der er lige til at have med sig på ferie, i bilen, på besøg osv. Og se også de smukke tal-klodser fra Grimm's, der både indbyder, pynter og giver god læring. Læringslegetøj af god kvalitet er et godt alternativ til iPaden. 


Læringslegetøj til de mindste børn

Til små børn handler læringslegetøjet meget om at få barnet til at træne sin hånd og øje koordination. Læringslegetøjet kan bestå af puttekasser, hvor det handler om at finde den rigtige figur til det rigtige hul, eller det kan bestå af stablelegetøj, hvor det handler om at stable figurer ovenpå hinanden, eller at stable figurer – ofte en form for ringe – på en pind. Gennem det simple men lærerige legetøj lærer barnet om former, figurer, farver og rumforståelse. Det lærer at bruge sin logiske sans, og det træner sin hånd og øje-koordination.

Læringslegetøj for de lidt større børn

For de lidt større børn findes der læringslegetøj, der er en udvidelse af puttekassen og stablelegetøjet. Til børnene fra 3 år af, findes der nogle gode små samlesæt af træ, hvor det handler om at samle en figur – fx en flyver – som består af nogle få dele, og som sættes sammen med magneter. Denne form for legetøj er lærerigt, for det det både har den udfordring, at det skal samles, men samtidig er det også blot et stykke legetøj, som barnet bagefter kan lege med. En anden god slags læringslegetøj til denne er læringssæt, hvor man fx lærer om haven eller skoven – eller om tal, årstider eller lignende.

Læringslegetøj til de store børn

Til førskolebørnene og til børnene, der allerede er startet i skole, er læringslegetøjet selvfølgelig mere udfordrende. Det handler særligt meget om tal eller bogstaver, for det er netop dette, som barnet begynder at fokusere på, og så skal læringslegetøjet gerne tage sig ud på en sjov og inspirerende måde, så barnet slet ikke opdager, at det er i gang med at lære, mens de leger. Der findes nogle gode læringssæt, hvor barnet fx får illustreret tallenes værdi visuelt. Det giver barnet mulighed for at koble selve tallets tegn med dets værdi, og på den måde er det også nemt at lære om de helt grundlæggende regnestykker som plus og minus.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud