Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 49 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 799 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

LE TOY VAN

LE TOY VAN - Trælegetøj af højeste kvalitet og i fine farver

Le Toy Van laver det fineste trælegetøj til børn. Mange af deres produkter er både sjove og finurlige. Køkkenudstyr og legemad fra Le Toy Van er rigtig populært, og de laver nogle køkkensæt, som ligner noget fra de voksnes verden. Det elsker børn (og voksne)! Bl.a. er Le Toy Vans røremaskine og toastersæt rigtig eftertragtet. Alt legetøj fra Le Toy Van er af gode materialer og høj kvalitet.


Mere om Le Toy Van

Le Toy Van fremstiller håndmalede trælegetøj af allerhøjeste kvalitet. Det stilfulde og indbydende legetøj designes i hovedkontoret i Surrey i England. I designprocessen stræbes der efter at en innovativ og farverig stil, og mange af Le Toy Van's designs har endda modtaget priser - eksempelvis 'Right Start Magazine Best Toy' Awards.

En ansvarlig produktion

Firmaet lægger vægt på en etisk proces i produktionen af legetøj. Hos legetøjsproducenten er de ansvarlige i deres brug af materialer. Legetøjet produceres bl.a. af gummitræ fra genplantningesskove. Le Toy Van er også ansvarlige i forhold til arbejdsbetingelserne for dem, der producerer legetøjet.

Legetøjet

Sortimentet fra Le Toy Van omfatter bl.a. legemad, køretøjer, figurer, bilgarager og meget mere. Alt sammen lavet i et indbydende og pyntende design, som både inviterer til leg, men som også pynter på værelset.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud