SE AKTUELLE TILBUD - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

LEGEMAD OG LEGEKØKKEN

Trælegemad, legekøkken og rolleleg

Her finder du trælegemad, legekøkkener og tilbehør til legekøkkenet - helt centrale elementer de børnenes rolleleg og noget af det allermest populære legetøj. Hos LykkeLeg finder du legemad af træ og kvalitetslegetøj til legekøkkenet. Du finder også masser af andet tilbehør til rollelegen, som både drenge og piger vil elske.

Legemad og legekøkken - en populær leg

Noget, som stort set alle børn elsker at lege med, er legekøkkenet og legemaden. Ved leg i legekøkkenet kan børnene kopiere de voksnes verden, og køkkenet og legemaden danner grobund for mange forskellige lege: far, mor og børn, restaurant, cafe, købmand osv. Legemad appellerer både til drenge og piger og til både små og lidt større børn – legekøkkenet er noget, børnene kan lege med længe.

 

Udvalg af legemad 

Vores udvalg af trælegemad og tilbehør til legekøkkenet er nøje udvalgt efter legeværdi. Hos LykkeLeg tænker vi, at legemaden og udstyret til legekøkkenet gerne skal ligne noget fra de voksnes verden, det skal være af nogle gode solide materialer, og det skal være indbydende at se på – for så får man lyst til at røre og lege. Her ovenfor finder du legekøkkenmaskiner som røremaskine og toaster, legekager, legemad og te/kaffesæt. Inden længe kan du godt sætte dig til bords på børneværelset og få dig en træ-cafelatte og en stor tallerken trækager - eller måske vil du hellere have en omgang træ-sushi? Du finder også nogle fine legesæt med komplet udstyr til rollelegen som f.eks. læge og tandlæge. Se også udvalget af trælegetøj som passer godt til trælegemad
Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud