GODE EFTERÅRSTILBUD LIGE NU - SE HER!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Legetøj til ferien

Find det perfekte legetøj til ferien

På en lang køretur, flyvetur eller sejltur kan det være dejligt at have noget legetøj med, som både er nemt at transportere, men som også er sjovt at sidde stille og lege med. Og så er det rart at have legesager med på ferien, der ikke fylder alt for meget. Magnetlegetøj, puslespil, legesæt og rollesæt i kufferter, læringslegetøj er altsammen gode ting, der egner sig godt som ferielegetøj. 


Mere om legetøj til ferien

Magnetlegetøj egner sig rigtig godt som ferielegetøj – særligt under transport og når man ikke har meget plads at lege på.

 

Magnetsættene er nemme at sidde med, og man behøver ikke meget plads for at kunne lege en god leg. Det er også nemt at have magnetsættene med på restaurant, på camping og til poolen.

Rejser I på charterferie er det vigtigt, at legetøjet ikke fylder meget, men alligevel byder til mange timers leg. Og det skal gerne være noget, børnene vil lege med flere dage i træk. Et lille legesæt i en kuffert kan både indgå i en rolleleg, og det kan være sjovt at pakke ud og pakke sammen. Samtidig er der styr på legetøjet under rejsen, og det er nemt at bære for barnet selv. Se eksempelvis de små legesæt i kufferter – lægesæt, tandlægesæt og piratsæt eller det fine lille kaffestel i kuffert. Kaffestellet er lavet i tin, så det egner sig til at blive transporteret.

 

For de større børn er det dejligt at have noget legetøj, der kræver koncentration – og som kan være et godt alternativ til iPad’en som nok er en god ven på ferien. Læringslegetøj fra Grimm’s og puslespil er en god aktivitet for de større børn.