MASSER AF FORÅRSTILBUD - SPAR MASSER AF PENGE
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 49 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 799 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

MAGNI

 

Dansk legetøj af gode materialer

Magni er et dansk legetøjsmærke, der laver legetøj af særlig god kvalitet. Magni sørger for, at deres legetøj er sikkert for børnene, og samtidig lægger de stor vægt på, at deres produkter er lavet af solide og gode materialer. Magni legetøj er holdbart og kan tåle at blive leget med. 

En meget populær vare fra Magni er deres racer gåbil i metal, som laves i forskellige modeller og farver. Racer gåbilen er både sjov at lege med og samtidig er den også flot at se på.

Magni laver også noget virkelig fint trælegemad - bl.a. den populære fødselsdagskage.


Magni legetøj

Magni laver masser af forskelligt legetøj til både de allermindste og større børn. Legetøjet fra Magni er i god kvalitet, det lever op til regler om sikkerhed og sundhed, og det appellerer i høj grad til børnene.

En populær vare fra Magni er deres retro gåbiler i metal, som fås i et væld af farver og modeller og i to forskellige størrelser. De fine gåbiler er også kendt som miniraceren. Og de bliver ofte givet som gave til barnedåb eller fødselsdag.

Fra Magni har vi også et rigtig fint legekøkken, en masse fint legemad i træ og tilbehør til legekøkkenet. Legemad i træ har gennem mange år været et stort hit. Magnis trælegemad fås i mange skønne modeller, og har ofte et finurligt udtryk i fine farver og former.

Endelig laver Magni nogle skønne musikinstrumenter til børn. Især er Magnis legetøjsguitarer rigtig populære. Det samme er de små rasleæg fra Magni, som bruges til både de små babyer og de større børn som musikintrument.

 

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud