KØB DIN JULEGAVE HER! Vi sender pakker alle hverdage!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Persondata (GDPR)

 

Persondatapolitik for LykkeLeg

På denne side, kan du orientere dig om, hvordan LykkeLeg behandler personoplysninger om dig som vores besøgende og handlende på lykkeleg.dk, som kunde, som vi er i kommunikation med, samt som abonnent på vores nyhedsbrevs. LykkeLeg er dataansvarlig for de personoplysninger, vi indsamler om dig, og vi behandler dem med omtanke og i overensstemmelse med persondataloven.

 

Indsamling af persondata på lykkeleg.dk

Når du besøger lykkeleg.dk, indsamler vi informationer om dig. Formålet er at optimere brugeroplevelsen på lykkeleg.dk og forbedre vores markedsføringsindsatser. Dette gøres via cookies. Du kan til enhver tid slette cookies i din egen browser.

 

Informationer om dig under køb/kommunikation med LykkeLeg

Når du foretager et køb på lykkeleg.dk eller kommunikerer med os, indsamler vi de data, som du selv oplyser os: fx navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, den kommentar du evt. skriver i kommentarfeltet under bestillingen mv. Dvs. alle de informationer, du selv oplyser under dit køb eller under din kommunikation med os. Vi bruger disse oplysninger til at gennemføre vores levering af de varer, du har købt hos os, og til at behandle din henvendelse.

På samme måde gemmer vi dine oplysninger, hvis du har tilmeldt dig som modtager af vores nyhedsbrev.

Vi gemmer dine oplysninger, indtil et ikke længere er relevant eller indtil du gør os opmærksomme på, at du ikke længere ønsker at være registreret/modtage e-mails fra os. Du kan nemt afmelde dig vores nyhedsbrev ved at trykke ”afmeld” nederst i nyhedsbrevet, eller ved tage direkte kontakt til os.

 

Videregivelse af oplysninger

I nogle tilfælde videregiver dine oplysninger til samarbejdspartnere, som skal behandle dem på vegne af os. Disse samarbejdspartnere er databehandlere for os. Vi sikrer os, at vores samarbejdspartnere lever op til persondataloven, og vi indgår databehandleraftaler med vores samarbejdspartnere, som skal beskytte dine data.

 

Hvornår videregiver vi oplysninger til samarbejdspartnere?

Videregivelse af oplysninger sker bl.a. når vi skal have teknisk support, udsende nyhedsbreve, lave målrettet markedsføring. Fx bruger vi MailChimp til at udsende nyhedsbreve og vi bruger Trustpilot til at indsamle vurderinger for os. I disse tilfælde er det nødvendigt at videregive dine kontaktoplysninger for at den pågældende service fungerer.

Vi videregiver også personoplysninger om dig i forbindelse med levering af varer. Vi samarbejder med GLS, PakkeLabels og PostNord og videregiver dine kontaktoplysninger til disse i forbindelse med levering af dine varer. Endelig samarbejder vi med leverandører af bestillingsvarer, hvor din bestilling leveres direkte fra leverandøren. I disse tilfælde sender vi dine kontaktinformationer til disse samarbejdspartnere for at de kan levere varen direkte til dig. Vi oplyser vi dit navn/adresse og evt. mail-adresse/telefonnummer, så det fragtfirma, de anvender, kan kontakte dig ved leveringen. I dette tilfælde er vores samarbejdspartnere databehandlere for LykkeLeg, og de er ligeledes underlagt persondataloven.

 

Beskyttelse af persondatadata og dine rettigheder

I overensstemmelse med lovgivningen opbevarer vi dine data sikkert og fortroligt. Dine data bliver kun brugt i relevante sammenhænge, og du har ret til at få indsigt i de data, vi har indsamlet om dig. Du har ret til berigtigelse, hvis vi har registreret forkerte oplysninger om dig, og du har ret til at få slettet dine data, hvis de ikke er relevante for os at gemme ifølge lovkrav. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om dine data. Kontakt lykkeleg.dk på mail info@lykkeleg.dk eller telefon 71 99 25 70 for henvendelser vedr. persondata.

LykkeLeg arbejder med datasikkerhed som et prioriteret område, og du kan til enhver tid holde dig orienteret på denne side, hvor vi vil sørge for at vedligeholde vores persondatapolitik. Denne version af LykkeLegs persondatapolitik er sidst opdateret 24. maj 2018.

 

Du kan kontakte LykkeLeg via:

Mail: info@lykkeleg.dk 

Telefon: 71 99 25 70

Post:
LykkeLeg
Gertrud Rasks Vej 159
9210 Aalborg SØ
Danmark