Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

PLAY&GO

Play&Go opbevaringsposen og legetæppe i et

 

Vil du gerne have legetøjet ryddet op i en fart?

Så er Play&Go opbevaringsposen / legetæppe en super løsning. Den er så praktisk på flere måder. Smart og flot opbevaring, nemt transport af legetøj, hyggeligt legetæppefunktion og lynhurtig oprydning!


Sådan fungerer Play&Go legetæppet og opbevaringsposen

Først og fremmest er den en smart opbevaring af legetøj. Fyld den med fx LEGO, Barbie, figurer eller andet legetøj og hæng den til pynt på børneværelset (ja, for den pynter tilmed også!).

Når legetøjet skal i brug, snupper man blot posen og transporterer legetøjet derhen, hvor barnet skal lege. Måske i stuen? Play&Go opbevaringsposen bredes ud på gulvet med al dens dejlige indhold - legetøjet - og nu fungerer den som et legetæppe, hvor barnet har et godt overblik over alle sine sager.

Når der skal ryddes op, kan man blot stramme tæppet til igen, og bære det på plads på værelset - og vupti, så er der ryddet op. Det bliver ikke nemmere, mere praktisk eller smartere.

Tilmed findes Play&Go opbevaringsposen / legetæppe i mange flotte mønstre. Nogle af mønstrene er LIMITED EDITION, og er designet specielt. Find din favorit herunder.

 

 

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud