Returnering

Fuld returret

Hos LykkeLeg.dk yder vi 30 dages fuld returret/fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer

 

Sådan gør du

Når du returner en vare, skal den returneres ubrugt, i original emballage, og den skal være i samme stand, som ved modtagelse.Send varen til vores adresse, som du finder nederst på denne side. Du afholder selv returneringsomkostningerne.

 

Når vi modtager din returneringsvare, modtager du en mail fra os. Vi vil hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din konto eller sende dig den vare, som du ønsker i stedet. 

 

HUSK følgende:

Husk at oplyse os dit registrerings- og kontonummer til bankoverførsel Vedlæg en kopi af din faktura eller oplys blot byttenummeret, hvis det er en gave Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er sendt retur til os.

 

Gaver og returnering

Hvis du forærer en gave væk, som er købt på lykkeleg.dk, kan modtageren altid bytte den. Og vi gør det så nemt, som muligt. Når du sender en gave til modtageren direkte fra shoppen (med indpakning og evt. med personlig hilsen), sender vi bytteinformation/byttenummer med til modtageren, og du får din kvittering pr. mail. Hvis gaven skal returneres, skal ovenstående procedure blot følges.  Når du køber en gave i god tid, sætter vi gerne modtagelsesdatoen på, og på den måde har modtageren 30 dages returret fra den dato, hvor han eller hun modtager sin gave. Notér blot dette ønske i bemærkningsfeltet ved kassen, lige inden betaling.

 

Returadressen er:

LykkeLeg.dk
Gertrud Rasks Vej 159
9210 Aalborg SØ
Mrk. Returvare
 

Husk at vi altid er fleksible, og vi hjælper med det hele! :-)