MASSER AF TILBUD NETOP NU - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Smallstuff rygsæk

Smallstuff rygsæk - en lille fin rygsæk til de mindste. Rygsækken fra Smallstuff er en praktisk lille rygsæk med både justerbare skulderstroppe og en ekstra rem ved brystet, så rygsækken sidder godt på barnet.

Smallstuff rygsækken har en god størrelse, der passer perfekt til børnehaven eller vuggestuen, til at have legetøj i, når man skal på besøg, eller som minipusletakse til de mindste.

Endelig er den lille Smallstuff rygsæk lavet i et praktisk materaiale, som gør, at den ud over at være fin og funktionel også er en lille praktisk rygsæk. Den fås i nylon med print eller i ensfarvet kanvas, som er coated, og som dermed er både smuds- og vandafvisende. 

En samrt lille rygsæk som kan bruges til det hele - også til legetøj eller som minipusletakse til de små ture.


Børnerygsæk i praktisk materiale

Smallstuff rygsækken er lavet i et praktisk materiale til de mindste. Rygsækken fås enten i nylon eller i kavas med en coated overflade, så den både er smud- og vandsafvisende, og samtidig holdbar. Derfor er rygsækken særligt godt egnet til brug i børnehave, vuggestue og dagpleje.

En lille rygsæk til børn

Smallstuff er en perfekt lille rygsæk til børn. Rygsækkens størrelse passer lige til madpakken og skiftetøjet, som barnet har med i børnehave eller vuggestue. Rygsækken kan derfor bruges både som taske til at fragte madpakke og lignende frem og tilbage fra institutionen, og som en lille turrygsæk, når barnet skal på udflugt og måske selv bære sin mad og sit skiftetøj. 

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud