SOMMERUDSALG - SPAR OP TIL 50%
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

TILBEHØR

Tilbehør til babyer og børn

Her finder du lækkert og kvalitetsfyldt tilbehør til børn. Kategorien er helt ny hos LykkeLeg. Det første du kan finde her er den flotte og kvalitetsfyldte babynest fra Filibabba. Den søde babynest er lavet af økologisk bomuld, og er i et flot dansk design. En helt unik og stilren babynest, som er rigtig blød og hyggelig for baby at putte i. Du finder også de nye flotte rygsække fra Smallstuff, som passer rigtig godt til både vuggestue-/dagplejebørn og til børnehavebørnene. Smallstuff rygsækken har en størrelse, der gør den velegnet til at transportere madpakke og lidt småting frem og tilbage fra daginstitutionene dagligt. Og rygsækken og også tilpas stor til, at barnet kan have den med på tur - der kan sagtens være både madpakke, drikkedunk og evt. vanter og hue i tasken. 


Mere om tilbehør til børn

Smallstuff rygsækkene er lavet af kanvas og er af en praktisk og slidstærk kvalitet. En god børnehavetaske i flotte farver. Rygsækken fås i fire flotte farver: lyserød, lilla, bå og sort. Den lille rygsæk har også justerbare stropper og en ekstra strop til at klipse rundt om brystet/maven, så rygsækkken sidder godt på barnet, der måske skal bruge den som turrygsæk, når børnehaven skal på tur.
I den seneste tid er det blevet meget populært at have en babynest til sin baby. Og det giver jo god mening. Den fine opfindelse giver virklig babyen ro omkring sig. Den fungerer faktisk som en lille rede til babyen, så han eller hun kan ligge lige så trygt og omsluttet, som hos sine forældre. Babyer føler tryghed, når de kan mærke noget omkring sig. Og selvfølgelig skal babyen have det bedste at putte i. Derfor er Filibabbas babynest en sikkert valg til den lille. Den vidunderlige babynest fra Filibabba er ikke bare flot og stilren, den er også lavet af økologisk bomuld. Den fine babynest fås i forskellige mønstre og farver - alle i en enkel nordisk stil. 

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud