TILBUDSVARER - SPAR MASSER AF PENGE - SE MERE HER
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 49 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 799 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

TRÆLEGETØJ

Trælegetøj til drenge og piger

Trælegetøj kategorien finder du legetøj lavet i træ. Trælegetøj er populært og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest er træ et natuligt materiale, og netop til børnene er det trygt at vide, at legetøjet er lavet af et sundt og godt materiale. Alt vores trælegetøj er uden skadelige stoffer, og de legesager, der er farvet og lakeret, er også helt uden farlig kemi. Derudover er trælegesagerne solide og holdbare. De kan holde til at indgå i lege og holde til at blive brugt. Endelig er der rigtig meget trælegetøj, der har en stor æstetisk værdi. Trælegetøj er nemlig også flot at se på. Det var nogle af de mange grunde til, at vi hos LykkeLeg er helt vilde med trælegetøj.


Udvalg af trælegetøj til drenge og piger

Hos LykkeLeg har vi trælegetøj som køretøjer, leg med biler, samlesæt, legemad og større ting som løbecykler af træ. De fleste drenge kan godt lide at lege med biler, og træbilgaragen fra Le Toy Van er et sikkert hit. Som tilbehør har vi også træbiler, der passer til bilgaragen. Fra Janod har vi små magnetiske samlesæt i form af en rakat i forskellige størrelser, en ufo, en helkopter og en flyvemaskine – alle sammen lavet af træ og med magneter, så de nemt kan samles og skilles ad igen. Fra Smallstuff har vi en smuk dukkeseng i træ og endelig har vi et udvalg af dejligt trælegemad og tilbehør til legekøkkenet som eksempelvis en kaffemaskine i træ, en røremaskine i træ, en toaster i træ.

Legemad i træ

Legemad i træ er meget populært og langt de fleste små drenge og piger elsker at lege med trælegemad, og mange har da også et lille legekøkken, hvori de tilbereder dejligt træmad for dem, der gerne vil være med i legen. Børn er helt vilde med trælegemad, der ligner rigtig mad, eller tilbehør til legekøkkenet, som ligner noget fra de voksnes verden. Hos LykkeLeg finder du trælegemad fra Le Toy Van, Magni, Goki og Image Toys. Bl.a. er køkkenudstyret fra Le Toy Van rigtig populært – deres fine lyse farver og sjove designs vinder ind hos både børn og forældre. Fra Image Toys  og Magni kan man finde legemad i træ, der også har en anden funktion – måske er trælegemaden også et puslespil eller en putteboks. Hos LykkeLeg synes vi, at det er smart, når trælegemaden har en ekstra funktion, for det forlænger trælegetøjets værdi. Det kan indgå som en del af rollelegen i legekøkkenet, men det kan også bruges som puslespil, putteboks eller lignende.

Trælegetøj til babyer – rangler af træ

Til de allermindste har vi rangler af træ – nogle med farver og nogle i naturlige trænuancer, nogle med stjernetegnssten og andre med klokke. Til de mindste har vi også trælegesager som stabletårn og andre stablelegesager af træ, puttekasse af træ, trækdyr af træ, byggeklodser af træ osv. Til barnet, der er begyndt at rejse sig, har vi gåvogne af træ, som er nemme at gå med.

Musikinstrumenter af træ

Musik er noget de fleste børn elsker, og musikinstrumenter af træ er noget af det skønneste trælegetøj. Musikinstrumenterne kan bruges af de ganske små børn, og ofte bliver barnet ved med at lege med instrumenterne i lang tid. Hos LykkeLeg finder du bl.a. trommer og trommesæt af træ, fløjter af træ, tamburiner af træ, rasleæg af træ, guitarer af træ, xylofoner af træ og endelig også de fine små træklaverer.

Økologisk trælegetøj – bæredygtigt trælegetøj

Økologi og bæredygtighed er noget, vi vægter højt hos LykkeLeg. Vi synes, det allerbedste trælegetøj er det, der kommer fra en bæredygtig produktion, hvor der både er taget hensyn mennesker og natur, mens trælegetøjet bliver til, og hvor slutbrugeren – det lille barn – sidder med et fuldstændigt sikkert stykke legetøj af træ, som er helt uden skadelige stoffer og tvivlsom kemi. Vi vægter barnets sikkerhed højt og ved, at du også vil være helt sikker på, at trælegetøjet er sikkert og af allerbedste kvalitet.

Trælegetøj holder 

En af de rigtig gode grunde til at købe trælegesager er, at de holder. Trælegetøj holder på mange måder. Først og fremmest kan trælegetøjet holde til at blive leget med. Materialet er solidt og holdbart, og faktisk får trælegesagerne en form for charme, når de modtager buler og skrammer fra brugen og legen – i modsætning til fx plastiklegetøjet, der blot går delvist eller helt i stykker. Holdbarheden og ægtheden i trælegetøjet er en af dets største fordele. Også gennem tid holder legetøjet. Det bliver ved med at være interessant og holder sin værdi. Endda gennem generationer holder trælegetøjet, og ofte ser man at meget legetøj af træ bliver retro henad vejen, og det er fordi, det lever længe, og fordi, det har en stor legeværdi i sig. Trælegetøjet er nemlig også ofte enkelt, og det gør det mere værdifuldt over tid. Barnet skal selv finde på legen, som trælegetøjet er en del af. Det er ikke trælegetøjet, der underholder barnet for en stund, men barnet der bruger trælegetøjet som redskab i den gode leg. Derfor holder trælegetøjet på mange forskellige planer.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud