GODE EFTERÅRSTILBUD LIGE NU - SE HER!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

TUMBLEMEE

TumbleMee

 

Tumblemee er nogle eventurlige og meget fine aktivitetmøbler lavet af  kraftigt EVA-skum, som børnene i fri fantasi kan bruge til at bygge og lege med. Dejligt aktivitetslegetøj som opfordrer børnene til leg i bevægelse og brug af fantasi og motorik.


Motoriklegetøj til hjemmet

Tumblemee er motoriklegetøj af stor kvalitet, der er udarbejdet i samarbejde med fysioterapeuter. De har de fineste udtryk og nogle fine lyse og rolige farver, som kan passe ind i ethvert hjem, så forhindringsbanen i stuen måske endda bliver et fint kunstværk. Virksomheden bag Tumblemee har haft et ønske om at skabe aktivitets- og motoriklegetøj, der netop kan indgå som en integreret del af hjemmet. Overfladen er dejlig blød og skridsikker.

 

Hvad kan man bruge Tumblemee aktivitetsmøbler til?

Tumblemee aktivitetsmøbler er legetøj, der opfordrer til aktiv leg. De flotte Tumblemee møbler kan bruges til at bygge universer, hvor børnene mens de leger kan træne deres motorik og balance. Lad barnet bygge en forhindringsbane, en junglesti, en legeplads, et hjem eller noget helt andet. Nogle af Tumblemee møblerne er lavet som forskellige fabeldyr med hvert sin personlighed, mens andre af møblerne er en form for byggeelementer. Ofte vil aktivitetsmøblerne helt automatisk indgå som en rekvisit i en rolleleg, eller barnet kan blot bruge dem til at tumle med. Man kan bruge dem alene eller samlet, og det kan bruges i mange år, da både små og store børn kan have enorm glæde af legetøj, der opfordrer til aktiv leg.

 

Aktivitetsmøbler i fine lyse farver

En helt unik ting ved Tumblemee aktivitetsmøblerne er er deres fine lyse farver. Det er virksomhedens ønske, at aktivitetsmøblerne skal kunne indgå som en integreret del af hjemmet, og derfor er de lavet i nogle rolige nuancer, der ikke ”larmer” for meget i landskabet. Samtidig er produkterne lavet i et materiale, der skåner hjemmet, og det efterlader ikke mærker på gulve eller vægge.

 

Om virkosmheden Tumnblemee

Virksomheden Tumblemee er familieejet og ligger placeret i Silkeborg. Virksomheden siger selv, Tumblemee er udviklet til børn - af legebørn. Tumblemee udarbejder deres produkter i samarbejde med fysioterapeuter for at sikre, at aktivitetsmøblerne giver barnet masser af muligheder for at udvikle sin motorik under legen.  

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud