MASSER AF FORÅRSTILBUD - SPAR MASSER AF PENGE
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 49 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 799 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

VILAC

Vilac - prisvindende legetøj af bedste materialer i et flot finish

Vilac er en fransk prisvindende legetøjsproducent, der designer og producerer unikt legetøj i et flot klassisk design med særlige detaljer. Virksomheden har eksisteret siden 1911, og kvaliteten er i top. Blandt produkterne fra Vilac finder du fx fine musikintrumenter, trælegetøj og trælegemad i særklasse, byggelegetøj, puttekasser og meget mere. 


Hvad er Vilac legetøj?

Vilac legetøj er prisvindende kvalitetslegetøj i flotteste design, som appellerer til alle generationer. Legetøjsmærket er fransk og blev grundlagt i 1911. Siden da har virksomheden designet og produceret legetøj med stor æstetisk sans og med øje for de unikke og sjove detaljer, og i mange hjem har legetøjet fået status som designobjekter. 

Derfor er Vilac unik

Der er en særlig grund til Vilacs specielle kvalitet. En stor del af Vilacs produkter fremstilles nemlig af træ fra Jurabjergene. Træet gennemgår en helt særlig proces hvor det drejes, poleres og sandblæses, hvorved det pragtfulde resultat opstår. Endelig gives Vilac-legetøjet den meget velkendte blanke finish, da det bliver lakeret af professionelle håndværkere i byen Moirans i Montagne.

Prisvindende legetøj

Vilac har modtaget en lang stribe af priser for deres ekseptionelle legetøj. Designerne bag legetøjsbrandet består af en håndfuld meget dygtige kunsthåndværkere, som virkelig formår at tildele legetøjet karakter og personlighed.

Populært Vilac legetøj

Nogle af de mest populære Vilac legetøjsprodukter er musikinstrumenterne, og især det flotte klassiske klaver i sort er meget populært. Vilacs aktivitetslegetøj og spil i træ, magnetlegetøj og legemad er populære Vilac-produkter. Meget af Vilacs legetøj kan bruges gennem lang tid, og kan samtidig stå og pynte, når de ikke er i brug.

Legetøjet fra Vilac er lavet med flotte finesser og detaljer, og hvert stykke legetøj har stor legeværdi og kan bruges gennem lang tid. Meget af legetøjet fra Vilac er nogle rigtige klassikere, som er så kvalitetsfyldte, at de kan stå til pynt, når de har været brugt, og endda gemmes gennem generationer.

Trælegemaden fra Vilac ser lækkert ud og kommer ofte i en emballage. Bl.a. de mange forskellige kager og delikatesser.

Vilac producerer nogle skønne legetøjs musikinstrumenter til børn, som både ligner rigtige instrumenter, men som samtidig har et look, der passer ind i et børneunivers og som indbyder til leg og lyd. De små klassiske legetøjsklaverer fra Vilac er et særligt populært musikinstrument til børn, og det fås i flere forskellige farver. Også trommesættet fra Vilac er i høj kurs, og i virkeligheden er der instrumenter nok til at danne et helt orkester med musikinstrumenter.

Til de bilglade er der masser af fint legetøj at hente hos Vilac i form af forskellige former for bilgarager, biler og andre køretøjer.

Noget vi hos LykkeLeg er meget begejstrede for, er legesæt, som fx kan medbringes. Fra Vilac er der små legesæt som fiksespil  og magnetiske påklædningsdukker. Disse bringer stor glæde i mange forskellige situationer, hvor man har brug for et afgrænset sæt med legetøj.

Bliv opdateret med de nyeste varer og de bedste tilbud