MASSER AF TILBUD NETOP NU - Vi sender pakker alle hverdage - bestil inden kl. 14!
Indkøbskurv
VISER 0 UD AF 0 VARER
LUK
FRAGT
0,00 kr.
TOTAL
0,00 kr.
  • SEND EN MAIL
  • FRAGT 29 KR. - FRI FRAGT VED KØB OVER 399 KR.
  • 30 DAGES RETURRET
  • HURTIG LEVERING
  • 0 VARER: 0 kr.
Antal: 0
VARER: 0 kr.
Toppen

Vilac klaver

Legetøjsklaver fra Vilac

Det populære legetøjsklaver fra det franske mærke Vilac fås i flere forskellige varianter. Det lille piano er lavet af forarbejdet kvalitetstræ og det har en robust lak. Klaveret er derfor holdbart og kan tåle at blive leget med. Klaveret har 18 tangenter, så der er rig mulighed for at spille de kendte børnemelodier - fx Lille Peter Edderkop eller Mester Jakob på klaveret. Der medfølger små musikark af karton med noder på. Det fine legetøjsklaver fra Vilac er en populær gave til de mindste, som alle elsker musik - og endnu mere selv at lave musikken.

 


Sort legetøjsklaver fra Vilac - enkelt og stilrent

Det sorte klaver fra Vilac er rigtig populært, og dets enkle stil passer også rigtig godt ind på både drengeværelset og pigeværelset. Det sorte legetøjsklaver ligner et rigtig klaver, og måske derfor er det så eftertragtet. 

Det røde klaver fra Vilac - ren nostalgi

Det røde legetøjsklaver har noget sjæl og charme over sig, og mange forældre vil nok mindes deres egen barndom, når de ser på det lille røde klaver. Det oser nemlig af retro og hygge. Det røde klaver egner sig både til drenge og piger.

Nathalie Lété legetøjsklaver - creme med dekorationer

Det cremefavede klaver fra Vilac har flotte dekorative illustrationer i form af en kat og blomster i rosa nuancer. Det skønne klaver er meget yndigt og netop dette legetøjsklaver er særligt interessant for piger.